![]() |
|
Дали се плашите дека нема да го задоволите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ич да не му ја мислите....Што има тука да се мисли? Ако тој многу размислува “каков ќе се покаже“ може и да потфрли, т.е. да не успее. Она ако многу мисли “дал ќе му се допаднам“ и слично, ќе се исуши ![]() Затоа не мислете-туку уживајте!! ![]() Само така задоволството ќе биде взаемно. ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ma stom e so mene tolku vreme
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
ne ne se plasam ,samo uzivam i se opustam totalno............a najbitno e da veruvate vo sebe t.e samodoverbata igra klucna rabota,ako nema samodoverba.................... nisto od biznisot....
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne mi e sekogas lesno, no za pofalba e vo sekoj slucaj ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
si ja odrabotuvam rabotata so golema posvetenost
![]() a posle toj si prede kako mace
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Абе од што да се плашам, има така да ја задоволам, цел месец има влага да и држи.....хихихихихихихихихи
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Од ништо не се плашам, секогаш има место за подобрување на впечаток
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
ne
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
секогаш постои доза на страв ........
но глетката како се тајтари додека заминува е добар доказ
за непотребниот страв
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |