|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 517518519520521 525> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smej se smej, uvjek se smej
najvise volim osmeh tvoj, ljubavi moj, zivote moj
osmehom mi dusu grejes, najlepsa si kad se smees!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na tvojim usnama,
kad budesh zaspala, dva chu ti tiha,napisati stiha, kad budesh zaspala....... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Everytime I try to fly
I fall without my wings I fell so small I guess I need you Baby... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U tvome oku slike su jasne, srecna ces ziveti
kol'ka je sad tu uloga moja, necu te pitati hej, dovoljno je to, kad mi kazes ti DRAGI bez tebe ne mogu ziveti..... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....ах таја твоја дива и несмасна љубов
те галам дури предиш стуткана во скутот се проѕеваш,се тегнеш наспана и гладна бараш да те пуштам,ме гребиш и ме газиш... Везилке,везилке кажи како да се роди проата и строга Македонска песна....... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И последен и прв во овој живот сум бил,
победи и порази под ова лице сум скрил. И штом погледнам јас околу себе нема никој друг освен тебе |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не беше важно- Зошто?
просто само Затоа што |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш и не прашувавме
можеби просто за тоа |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш и не било попросто
можеби зашто така сакавме |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а сакавме да трае
просто само поради непрашувањето беше убаво е и ќе биде |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите ти вртат грб кога е најтешко,
никому не требаш кога паѓаш на дно, сите пријатели кога ти требаат некаде брзаат, некаде одат за тебе време немаат. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If you wanna just
(Scream) Scream your lungs out If you wanna just (Cry) Cry your eyes out (I'm not doing that) That's what I'm about.... You can cry your eyes out of your head Baby, baby, I don't care..... |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koliko dugo sam te cekala
cini se kao stoljecima
samo je jedna ljubav zauvjek
traje do kraja vremena
drhtaji moji sve ti govore
ko da je prvi put
miliun bubnjeva u srcu mom udara......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moje tjelo treba te ruke
traze te nedostajesh ki
moje srce treba te usne
josh ljube te nedostajesn mi..........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Внеси реплика | страница <1 517518519520521 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |