![]() |
|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 18> |
Автор | |||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
абе на некои им треба потсетување ![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
Buggyman ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
||
Потсети се на англиската верзија кога господ ја создавал жената... тогаш вети дека ке ја објавиш... Се надевам дека ке се сетиш... Изменето од Buggyman - 21.Октомври.2009 во 23:08 |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
Е вака може да се каже, инаку голем буквалист сум, па некогаш знам да шизнам...
![]() А телото преставува почивалиште на душата, врати нејзини се 5те телесни сетила. Нејзе можеме да ја откриеме и длабоко во слухот, допирот, вкусот, видот на жената. Не само во видот, а мислам дека најдобро може да се каже тоа што го кажа ти само за допир! Духовен допир постои, но не и духовен вид.
![]() |
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Se izvinuvam, no navistina ne mozham da se setam za sto se rabotelo... tolku imame govoreno za tie raboti na najrazlichni temi i sega navistina vopshto ne mozham da se setam sto bilo toa. Ako ne prechi i ako ne e nadvor od temava, togash povtori go kazhanoto, pa mozhebi kje se nadovrzam spored tvoite ochekuvanja. Изменето од Messenger - 22.Октомври.2009 во 15:47 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
||
Кога ќе ја почуствува длабоко во нејзиното срце вашата љубов, тоа ја прави посебна.
Кога ќе знае дека сте единствениот во нејзиниот живот... Кога ќе ја чуете секоја нејзина мисла, кога ќе го видите секој нејзин сон... Кога ќе ја погледнете во очи и во нив ќе ги видите своите неродени деца.... Тоа ја прави жената посебна |
|||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...levata grada!
ne se site isti...vo toj pogled!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Ова звучи како песната од Bryan Adams, Have You Ever Really Loved a Woman
прекрасни стихови
![]() |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
Ова е нешто нај нај... ама нема смисла, затоа што медицински и левиот тестис е поголем од десниот кај мажот.
![]() |
|||
![]() |
|||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
Mi se nasolzija ochite chitajki go ovoj post. Od milost se razbira i sreka shto navistina mazhite ja chuvstvuvaat zhenata so celoto nivno bitie. I ne ne mi e dosta da chitam vakvi ISKRENI chuvstva a bogami i da gi slusham.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Тоа што можат да ја сватат љубовта.
|
|||
![]() |
|||
||
Zhenite ne sfakjaat nishto... tie se ljubov.
Mazhite se onie koi se obiduvaat toa da go svatat... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
Атеист,паднав на колена пред твојов пост...тоа е правата дефиниција ![]() ![]() ![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
||
Не верувам дека со ова ќе се сложи местото каде што се чуствуваш најдобро. Претпоставувам дека претпоставуваш што сакаш да кажам. ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |