![]() |
|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 133> |
Автор | ||
___tanas_ ![]() Сениор ![]() ![]() ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ако ти звучи навредливо и гнусно не е толкова важно колкото дали е вистина напишаното!С рака на срцето сметам секоj македонец знае дека ова е точно! И не ми кажуваj дека не е така нема да ти повервам! ![]() Изменето од Анастеа - 13.Октомври.2009 во 23:40 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Твој проблем дали ќе веруваш!
Никој не ти дал право да зборуваш од име цел народ, уште помалку пак од име на Македонците! Штом за тебе се она во текстот е вистина, директно навредуваш и негираш еден народ, а за тоа следува форумски одмор! |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
впрочем самиов наслов ти е антимакедонски Изменето од Анастеа - 13.Октомври.2009 во 23:40 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Одговор чекај после една недела, толку е казната за вакви навреди!
![]() |
||
![]() |
||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|
На повидок нов дипломатски спор со Бугарија.
![]() Бугарскиот Ми се чини дека емисијата ќе се дава в Петок, но не сум сигурен. ![]() |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
![]() |
||
ADVISOR ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1026 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Не гледам зошто ова би направило дипломатски фронт со Бугарија
![]() Сметам дека во мноу емисии имаме многу непочит кон гостите (а бога ми и кон гледачите) и мене лично ми оди на нерви она - Ако не ти чини, смени го каналот. Да ама да имам право заради промена на каналот да ми се вратат пари кои се земаат од мојата сметка за некој канал од кој дотичниот заради чија емисија го менувам каналот зема плата. |
||
![]() |
||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|
И случајот со Спаска (или како веќе се викаше „бугарката“) во нормални земји не би требало да предизвика дипломатски спор, ама ете, нашите мили соседи тоа и текако „ги погоди“. Кога за една обична (натурализирана) „граѓанка на Бугарија“ вака се реагира(ше), што остана за ![]() ![]() Останува да видиме што има снимено! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Сега во 20.00, во емисијата во Центар од Васко Ефтов, Божо Димитров ќе си го покаже вистинското лице.
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Е, си го покажа?мене баш ме интересира...што би кажал пред македонската jавност.
Изменето од pagane - 21.Октомври.2009 во 18:31 |
||
![]() |
||
|
За никаде сум. Незнам зошто, но не ја гледав емисијата! Нели имаше реприза? Знае некој кога е?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Ja gledav i poarno da ne ja gledav
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Као го гледав Мирослав ми се насолзиа очи......од смев.Направо жив да го ожалиш овоj дечко.
ПП:кога камерата го даваше од близо зошто он гледаше такво гузно,виновно,нерешително.Некаков страв имаше во неговите очи.....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |