![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 832> |
Автор | |||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Сакам да кажам...Маршалот ме изнасмеа со ,,картоните,,
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
сдк ....... не сите .... само тие кои преку ден се зафатени со “ домаќински “ разговори
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Сакам да кажам ... разбрав...
![]() |
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
Сакам да кажам гласно и јасно да ми се врати мојата подтема.........
солза за изгубената личност ......... украдена од модераторот................ сакам да кажам дека кој краде ....лаже....... а кој лаже е празен во душата..... ![]() или треба да пишам само... сдк да ми се претвори во подтема............ ![]() Изменето од bijonse1 - 20.Октомври.2009 во 22:04 |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
сдк ........ доста ма
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() Изменето од Marko Polo 1 - 20.Октомври.2009 во 23:45 |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
СДК.......САМО МРАЗАМ НЕПРАВДА
|
|||
![]() |
|||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||
SDK...Mrazam zborenje pozadi grb
![]() |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
сдк...ПАЛЕСТИНЕЦ is back
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Сакам да кажам....пак ми го фрлиле меракот...за банирање...нормално |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
сдк...попара се напрајв со песнава...
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
SDK jas barem tri gi vrtam cel den....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
ТЕБЕ ![]() ![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Да бе..... затоа ми ја ебавте мамицата....ме прекршивте со банови....а само ако станам модератор...има сите модератори партали да ги направам...... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |