|
Дунда Део - Лингер! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не стана збор за обрасната
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти сакаш авионска писта....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
го знаеш вицот кога македончето отишло во боредл ?
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секс на македонски начин??? тоа
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
станува збор за ова... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јок ........
е одбрал некоја обрасната , немиена , целата со корупки од последниот мензис ........ а бе му вели другарот , што ќе ти е оваа ? земи од овие негуваните .... а бе кога плаќам барем да има и што да лижам
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
изобилство на афродизијаци
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мики...ми ја сјеба вечерата....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
цела палета ....... не се сеќавам ама мислам дека кажуваа оти и лепче си извадил од некаде ..... да мацне малку ........
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе оди има теми за црн хумор алооооооооо
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е воопшто смешно ...... што бара во хумор
Изменето од МАРШАЛ - 20.Октомври.2009 во 18:13 |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да знаете што све има што сака народ да лиже, ова на Маршалов ќе му дојде ко пародија
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да знаат ...... ама не знаат па затоа те молам , не ми расипувај вицот .......
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas go znam so Ramche koga otishol vo vojska.....
i i*rekol na Ramcheejca da mu bide verna ....ako treba dundata ic da ne ja miela... i koga ke se vratel ke i* ispolnel bilo koja zelba ...... koga se vratil po edna godina ....Ramchejca razbira se ich ne se izmila........ i koga Ramche zadovolen od vernosta na zena si ja prashal za zelbata...... taa mu rekla da i* ja lize .......pochnal Ramche ....paffff..pufffff ....lize li lize........ na kraj ne izdrzal i viknal: -Prdniiiiiiiii moriiiii Ramchejca da zemam malku vozduh oti se ugushiv!!!! Samo sho zapnale za miris na dunda......tek don karleone ako ne e mien..... Изменето од bijonse1 - 21.Октомври.2009 во 20:38 |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |