|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 42> |
Автор | |
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sinoca pocna noviot serijal.na nova lokacija i so dvajca makedonci,Pece od Bitola i Ana ako ne se lazam.cerka na akterkata Sivija Stojanovska...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasevo mome naprv pogled tolku mi deluva pozitivna, vesela, so eden zbor prekrasna mi e...ako e navistina taka prirodno suer ke bide, ali ako e samo vo prasanje nejziniot talent za gluma, kratko ke trae...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја гледав сега Лила, беше гостинка во шоуто за овие што
преживуваат
и битолчанецов изгледа доста спремен и подготвен
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
bilibili
Група Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zato ke go izbrkat pcelkamnogu spremni nie bitolcani
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
били ви умре циганката што ве фалеше и сега сами |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den gledam preziveani, navivam za Pece, Ana i za Ace najmladiot, sto da kazam mi se dopaga emisijata mnoguuuuuuuu
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовни искрички меѓу нашата Ана и Његош на островот Карамоан
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неочекувано! Две жени во финалето на Survivor
Сосема неочекувано во финалето на Survivor се најдоа две жени. Вчера на симпатичната Словенка Теја, и се приклучи аутсајдерот Весна. Весна Џоливиќ, 38 – годишната ТВ монтажерка од Белград неочекувано се најде во финалето, бидејќи многумина ја окарактеризираа како најнеспособниот натпреварувач кој влезе во обединувањето на двете племиња. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го гледам.
Доосадно е. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОБЕДНИК НА ОВОГОДИНЕШНИОТ SURVIVOR CARAMOAN Е МЛАДИОТ 19 ГОДИШЕН АЛЕКСАНДАР КРАЈИШНИК ОД МАЛОТО МЕСТО МАЈУР, ПОКРАЈ ШАБАЦ, РЕПУБЛИКА СРБИЈА. ЧЕСТИТКИ ЗА МЛАДИОТ АЛЕКСАНДАР... ГИ ИЗДРЖА СИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ ДО КРАЈ.. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот фаворит
Честитки,слабо го гледав ама нај симпатичен ми беше,за него бев |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Aceeeeeeeeeeeee
|
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека му е честито на дечкото...вака така...победи на крај.Искрено никад не би рекол дека тие ќе бидат финалисти...али тоа е!
Убедливо најсмешен момент што ќе го памтам е Сека кога им беше на гости и кога Његош играше како девојка Survivor Србија - Гостување на Сека Алексиќ - Аспирин |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VIP Survivor ќе има, објавени се и имиња
Од први август започнува снимањето на реалното шоу Survivor. Новост е дека оваа година во него ќе се натпреваруваат VIP личности од Србија, а сè уште немаме информации дали во реалното шоу ќе учествуваат и некои ѕвезди од Македонија. Иако телевизијата Fox се труди сè да држи во тајност, некои информации за потенцијалните учесници протекоа во јавноста. Продуцентите во моментов бираат и преговараат со многу познати имиња, а сигурно меѓу нив нема да биде Зоран Кесиќ, кој често беше спомнуван како сигурен учесник. Пејачите Гоца Тржан и Никола Роквиќ, водителите Андреј Маричиќ, Сава Радовиќ и Зоран Кесиќ се најавуваат како учесници, но Кесиќ тоа одлучно го демантираше. - Секој кој ја гледа мојата емисија може да го знае мојот став за реалните програми, а тоа е дека тие се дно на дното. Никогаш не би учествувал во нив и веќе некое време сакам да откријам кој го поткрена тој трач дека јас ќе учествувам, изјави Кесиќ. Оние кои прифатиле се Гоца Тржан (која своето учество го потврдила на својот Facebook профил), а како „сигурна“ се спомнува и Слаѓана Делибашиќ, позната како Слаѓа Џогани, додека продуцентите се трудат да ја наговорат и Ана Кариќ да се пријави. |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |