IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што можеме да направиме за Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што можеме да направиме за Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 34>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 23:01
za mene nishto!.изненадување...zatoa pak ,..jas...od blagodarnost...ke napravam ...duplo povekje... za nea!задоволство
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 23:20
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by Diogen Diogen напиша:

Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

DA SI JA SAKAME DRZAVATA I DA BIDEME SOVESNI, RABOTLIVI I LOJALNI GRAGANI NA MAKEDONIJA!

аплауз Кратко и јасно, да појасно не може да биде. Браво...аплауз
добро де, еве јас ја сакам Македонија, менува ли тоа нешто во нејзиниот развој, политика и економија збунетост

Menuva, se razbira. Ako ja sakame drzavata, ako sme sovesni gragjani, rabotlivi i lojalni drzavata ke se smeni na dobro. Toa nesomneno ke vlijae na razvojot vnatresnite odnosi vo drzavata, ke ima vlijanie vrz nadvoresnata politika i ke se podobri ekonomijata.

Daj Boze site da ja sakame Makedonija i da i bideme lojalni!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 23:25
"Daj Boze site da ja sakame Makedonija i da i bideme lojalni!"

...bash taka!...site!...ama, shto vredi ako jas sum lojalen primeren ,..sovesen i rabotliv,..aha,..i ja sakamнамигнување,...ako "milioni" drugi vo nea ...sekojdnevno mi dokazuvaat samo deka sum  samo ....glup.,....poradi toa?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 23:44
Originally posted by brza brza напиша:

"Daj Boze site da ja sakame Makedonija i da i bideme lojalni!"...bash taka!...site!...ama, shto vredi ako jas sum lojalen primeren ,..sovesen i rabotliv,..aha,..i ja sakamнамигнување,...ako "milioni" drugi vo nea ...sekojdnevno mi dokazuvaat samo deka sum  samo ....glup.,....poradi toa?!

Ne gledaj sto pravat drugite, ti pravi go toa sto znaes deka e ispravno. Pozdrav!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 23:49
eehh,..taka se vika...na nekoj shto se ugleduva na nekoj shto ..ne e bash ...mnozinstvo....a,..ti vikash...da ne gledam shto pravi...mnozinstvoto...ili..."bitnata" manjina megju nego...ako sfakjash...

bidi mi i ti pozdraven ...my king!намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 23:56

eehh,..taka se vika...na nekoj shto se ugleduva na nekoj shto ..ne e bash ...mnozinstvo....a,..ti vikash...da ne gledam shto pravi...mnozinstvoto...ili..."bitnata" manjina megju nego...ako sfakjash...bidi mi i ti pozdraven ...my king!намигнување

Ako site nie kako poedinci go pravime ona sto e ispravno, togas nie ke bideme mnozinstvo, a kje bide toa eden den, ako sakame vo Evropa. A poleka poleka se slucuva toa.

Pozdrav i do tebe brza ! Pak
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 00:05
...da,..ke bide...poleka ..poleka,...nekoj..( povekjeto!) so stapot u gazot...nekoj so....neviden raskosh...na smetka na tie so ..stapot...vo...

ama,..vaznoto e deka ...ke bide!

-kad bude bilo...biche!...taka vikaat srbite.

my majesty..!голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 00:09

...da,..ke bide...poleka ..poleka,...nekoj..( povekjeto!) so stapot u gazot...nekoj so....neviden raskosh...na smetka na tie so ..stapot...vo...ama,..vaznoto e deka ...ke bide!-kad bude bilo...biche!...taka vikaat srbite.my majesty..!голема%20насмевка

Ajde ,ajde, dosta poplaki , temata e "Sto mozeme da napravime za Makedonija" a ne " Zosto treba da ja sakam Makedonija".
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 00:14
Изгледа само да плачиме збунетост
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 09:58
ја би нешто вака ама откако ќе се постројат сите кои заслужуваат да се потпрат на некој ѕид голема%20насмевка

П.С.  тој легнатиот сум јас голема%20насмевка

Изменето од МАРШАЛ - 20.Октомври.2009 во 09:59
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 10:02
Мислам дека ни треба цела чета од овие....за доброто на Македонија...намигнување
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 10:03
ти само погрижи се за некој сандак муниција и редовно ладење на цевката голема%20насмевка .......... ич не ме мрзи да работам кога има што да се работи ......... за доброто на Македонија , разбира се намигнување

Изменето од МАРШАЛ - 20.Октомври.2009 во 10:18
Кон врв
Vlad Tepesh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2008
Локација: Romania
Поени: 540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 11:45
~,,~Drzhaven udar -Puch ~,,~ i potoa da gi zamolime Ircite da ne koloniziraat~,,~

Изменето од Vlad Tepesh - 20.Октомври.2009 во 11:45
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 12:01
јас лично би се ангажирал во изградбата на соодветни институции за личности кои е имаат измешано реалноста со виртуелноста ........ познавам од тука најмалку дузина “ карактери “ кои имаат потреба од такви институции поради фактот дека и повеќе од нормалното се “ филмуваат “ голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 34>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.