![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 212> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
No woman no cry
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
признавам не можам беееееез тебе,не можам без тебе
подобро убиј ме,уууууубиј ме,но не оставаааај ме (ах ма Блашке шо ми напрај ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
..dobro moje..
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
AcaRank. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Zora zori.......
|
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Ti Si Me Cekala
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
бонус трака од легијата
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
U libar svojih dugova
Upiši mene Jer odavno te kupujem S onim što si htjela c'ut Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene... ...(dajem ti verse i note) (sve moje šarene perle na dar) Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjeèivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Još uvijek mogu... Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav... |
|
![]() |
|
tiger_s ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Почичу у шумеее....
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
usni na usni ............
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |