![]() |
|
Кои актери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дру Баримор, Дакота Фенинг, Џорџ Клуни, Анџелина Џоли сигурно ќе ми текнат и други.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Johnny Depp, Adam Brody i uste nekoi ama ovie mi se naj naj...
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
johnny jasno
![]() luge pisuvajte samo za mazi, za zeni (akterki) ima na drugo mesto... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
аха епа тогаш Вин Дизел (одеднаш ми стана жешко), Бред Пит, Џони Дип, Виго Мортенсен (Арагорн млјац, млјац), Мики Рурк (во младите години, не знам што му се случи сега) итн....
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
George Clooney
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sean connery,....the best!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
insert ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Jessica Alba,Denzel Washington ...
има уште но... |
|
Site greski vo recenicata se pecatni....
|
|
![]() |
|
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Ал Пачино
Роберт де Ниро Џереми Ајронс Мел Гибсон Енди Гарсија Семјуел Џексон |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
johnny depp
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
OD akterite: 1.Bred Pit
2.Al Pacino
3.Harison Ford
4.Richard Gir
Od akterkite:
1.Meril Strip
2.Mishel Fajfer
3.Julia Roberts
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Vin Dizel Sandra Bulok
Ben Aflek Kameron Dijaz Jason Statham ima i uste nekoi ama ne mi teknuvaat ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Џони Дип,Киану Ривс,Ал Пачино,Џорџ Клуни,Бенинсио Дел Торо....
Сандра Булок,Никол Кидман,Пенелопе Круз,Сузан Сарандон |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се вештерки си ги наброила...ма Ангелино...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
еј ...даааааа....видиш не приметив тоа...има нешто..има
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |