![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 508509510511512 681> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunny sekogas so tebe bi piel kafe
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Никој не срка таратур
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Jas sakam taratur ...a uzo
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Е може по некој чашка де
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Ај здраво-живо
![]() |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
cyanide sweet ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
tuka nesmee da se pcue a,?
ok, aj po-zdrav do site
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Зашто да се пцуе, овде сме за муабет и таратур
![]() |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
|
cyanide sweet ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
ne tuka, de...ok e... abe znaesh, ja ponekad imam potreba onaka da se ispcujam, shoznam...za drugive ali mene mi doaga, pa mislev deka u drumskana kafana moze toa, ali ja zatvorija puritancite...![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
ma olesni si ja dusata nemaj maka
![]() ![]() ThePPP... kako si mi src ti? ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Одлично, еве ќе одам фудбал да играм со другарите, брат ми дојде со внукот, па ќе си одам кај невестата после
![]() ти како си? како е натаке? |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Ладно срц, многу ладно ![]() Позз го невчето од мене ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 508509510511512 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |