|
Љубовта умира |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malata ljubov ima golemo srce taka da ni malite ni golemite raboti ne mozat da ja ubijat...
golemata ljubov ima malo srce koe so vreme se sogleduva i sama ke se dokusuri ....... rece bijonse1 madonna i ostana ziva |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, за чудене е...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога на жените ке им се здосади од врската дали на повидок е ........
љубовта умира???????
Многу работи ги двојат мажите и жените. Една од нив е тоа што жените размислуваат со срце, а мажите со разум. Но, ова веќе го знаевте. Друга работа по која се разликуваат е предвидливоста, со ова се согласуваат и истражувачите. Предвидливоста кај мажите. Мажите може секоја сабота да гледаат фудбал, со месеци да ги носат истите патики, да излегуваат на 3 места иако има уште 50 локации во градот... едноставно уживаат во повторливите активности. Штом стигнат до моментот „имам сериозна врска" или „се оженив", тогаш сметајте ја непредвидливоста за умрена. За нив тоа е моментот кога може да се олабават и да уживаат во секојдневната рутина. Работата е тоа што тие навистина уживаат во тоа. Еве ја шемата по која функционираат: ВИЗУЕЛНА АТРАКЦИЈА што води кон РАЗУМСКА СЕКУСАЛНА КОНЕКЦИЈА. Момците имаат емоции, но нивната здодевност нема никаква врска со нив, а и немаат навика да ги изразуваат јавно. Нив им е здодевно кога нема акција. Предвидливоста кај жените. Која жена може да поднесе да ги носи истите чевли еден месец, да излегува само по дискотеки и да се смее стоти пат за истата глупост? Жените сакаат изненадувања, неочекувани промени и постојано променливи емоции. Жената не може да опстане ако не е под влијание на некое чувство. За да ја разбијат монотонијата и да се почувствуваат живи, тие често предизвикуваат кавги без мотив. Еве ја шемата по која функционираат: ЕМОЦИИ (особено вербално изразени) од кои се раѓа ПРИВЛЕЧНОСТ за на крај да донесе ЕМОЦИОНАЛНА СЕКСУАЛНА КОНЕКЦИЈА. За жал, и овој пат мажите ни се виновни. Всушност, виновна е природата, а нејзе не сме во состојба да ѝ судиме. Како што стојат работите, пред вас има две опции. Прва опција: Не чекајте само на него. Тој е таков и залудно му зборувате. Ќе биде сменет првите три дена за потоа пак да ви се јавува во стандардното време. Сами направете си да ви биде забавно. Гледајќи ве вас, со текот на времето ќе му послужите како пример. Втора опција: Објаснете му на партнерот како функционира женскиот мозок. Ако не можете да најдете зборови, испратете му ја статијава. Многу работи ќе му се разјаснат ако се потруди да се самоанализира себеси, а и вас. Соочувањето со фактите е добар почеток за воведување промени. Изменето од bijonse1 - 16.Октомври.2009 во 18:09 |
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne samo na zenite istoto e i kaj mazite.So dovagjanjeto na zdodevnosta ili dosadta se javuva netrpenie i ljubivta umira.
|
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fina statija, Bjonse1.
Ima vistina. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
L:jubovta umira, a zjivotot i ponatamu prodolzjuva.............dovagja nova ljubov.......nov svet...........
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma kaki, ja cesa da se opne so nesto novo koe po isvesno vreme pak ke se svede na staro i umreno. I pak Jovo nanovo.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta ja ubivaat lagite i dvosmisleni ili trosmisleni raboti......odi pa poronajdi se
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
umira....sreken i pat
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stom druga ljubov se rodi, predhodnata normalno umira.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne znaes da ja cuvas.. goleminata na covek e vo toa da poseduva umesnost da ja cuva, neguva ljubovta i vervam deka nema da umre
Изменето од zezok - 03.Декември.2009 во 13:40 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите не чека истото ......... нема бегање од тоа
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ahhh skeptici....so ke ve praam vaka?
Nekoj mnogu bozoven sto nemal nisto drugo sem recenicata: "Bog mene ke me spasi?"... Toj istiot se nasol na brod sto tone...site begaat od nego a toj sedi i ne mrda...i si misli:"Bog mene ke me spasi!"...pominale eden,dva,tri brodovi.... Potonal brodot i toj so nego.Odi na neboto i mu se zali na Gospod: "Abe Gospode zosto me ostavi da umram?" A na toa Gospod:"TI PRATIV TRI BRODOVI,OTI NE OTIDE SO NIV?" LJUBOVTA E CVEKE SO TREBA CEL ZIVOT DA GO NEGUVAS...AKO NE...KE OVENI... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |