|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 34> |
Автор | ||
Marko sk
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НО и многу покативно учење на странски јазици, скандинавските земји се пример за тоа, еден од причините за нивните успеси на економски план е и големиот процент од поплацијата која зборува активно англиски јазик ! Изменето од Marko sk - 17.Октомври.2009 во 01:26 |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку што знам, странските јазици се задолжителни во сите нивоа на образованието....а и голем е бројот на наши граѓани кои го владеат англискиот....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се согласувам со тебе, за химната, за кирилицата. Има па некои и ништо не знаат од химната, а ете како пример ќе ги земам фудбалерите на нашата репрезентација. Половина од нив можеби и воопшто не ја знаат химната. |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си...и Јас сум ги приметил...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA SI JA SAKAME DRZAVATA I DA BIDEME SOVESNI, RABOTLIVI I LOJALNI GRAGANI NA MAKEDONIJA! |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a ne mene..ili na ..joze! Изменето од brza - 17.Октомври.2009 во 18:22 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tekstot na Avstraliskata himna e tolku smotan, shto bukvalno mnogu malku lugje navistina ja znaat celosno....pa samo mumlaat ili ke ulovat nekoj refren. Megutoa shto se odnesuva na nashata himna, barem taa ne voopshto teshka za pamtenje, samo treba da gi znaesh heroite od ponovata istorija na MK i redosledno da gi nabroish a drugoto veke se znae shto pravime nie Makedoncite celo nashe postoenje....za zhal... |
||
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кратко и јасно, да појасно не може да биде. Браво...
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, apsolutno nemav takva namera nitu pak mislev na niv koga go napisav toa. Ednostavno sakav da kazam kako mozeme da i pomogneme na Makedonija. Sekoj covek go moze toa. Pozdrav do site gragjani na Makedonija bez ogled na etnickata ili verskata pripadnost i blagodaram na site za ubavite zborovi so koi bese pozdraven mojot post! Da zivee MAKEDONIJA! |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A STO NAPRAVILA MAKEDONIJA ZA NAS PA I NIE DA PRAVIME ZA NEA?
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |