![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 61> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
признавам....некогаш ама само малку претерувам
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Priznavam ,zavisna sum od filmovi
i toa ne sekakvi..
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
....ponekogas preteruvam,ama so e tuka e
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
веке ништо не признавам.
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
priznajem, priznajem,priznajem,priznajemmmmmm
da sam neupotrebjiv
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
признавам јас ама никој не верува .........
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
priznavam deka e jako da odis duri vo novi svet za gigili migili
treba da si epten izgoren |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Se trpi ako nikoj ne me razbira, no ako sam sebe ne se razbiram...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
priznavam ,...zavisnik sum od forumot i od prijatelite tuka
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 30.Јануари.2011 во 17:43 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
priznavam.. odvratno e mozebi za nekogo, no glup ne e za nikogo
![]() ![]() Изменето од anakin - 16.Октомври.2009 во 10:04 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
priznavam deka maalski berber ogovaracka - tracarska sekcija ne moze da bide nisto drugo sem glup, baska uste ako ima zenski hormoni visak
|
|
![]() |
|
признавам дека одвратноста е перцепција а глупоста е состојба
ене баш сега една, измешана со наивноста и тие де шо се прават од калциум Изменето од anakin - 16.Октомври.2009 во 11:07 |
|
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
признавам дека-маалски бербер веќе е застарен поим. Стилист се вика тоа, збунет по ново, иако односот машки женски хормони му останува ист.
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |