|
Флерт-Мажи v.s. жени |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aha Nekoj moze da se utepa od trudenje,ama na kraj toa moze da dovede do sprotiven efekt.zatoa ako nekoj vi se sviga,bidete prirodni i normalni.Toa ke go primeti sigurno.Vo vasite oci |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da?... |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"ТАЈНАТА НА УСПЕШНИОТ ФЛЕРТ Е ОТВОРЕНО ДА ПРИЗНАЕТЕ НЕКОМУ КАКО И ШТО ЧУВСТВУВАТЕ."
Јас на ова ќе додадам, оваа тема нека биде едно ќоше каде сите ќе ги тренирате вашите заведувачки способности со вашите симпатии, интересни фацки, секс чаламџии итн. секако да ја заскокоткате вашата фантазија реков тренирате бидејќи за вистинскиот флерт е неопходна малку визуелна магија на флерт мајсторите им е дозволено да споделат и некоја тајна техника Основно правило е дека НЕМА ПРАВИЛА! па... |
||
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde majstori, tell us your stuff?
|
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
flert tuka neznam sto treba da se kaze
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вистината е дека познавам повеке квалитетни флиртаджиjки...
Секоjа чест...за нив... |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sve pochuva od flert....interesna mi e verbalna igra so zborovi,diskretna igra so pogledi,sluchajni dopiri....za da na kraj ima konkretni raboti.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj mene iskreno sve e naopaku.......... dokolku custvuvam od negova strana napad i dominacija...... jas vednash se povlekuvam ma bil so najaki mozni kvaliteti...... dokolku flertot e ramnopraven duri osekjam inertnost iako mnogu me posakuva....... togash jas ne mozam da odoleam i go centriram so mojata amor strela..... Изменето од bijonse1 - 27.Септември.2009 во 22:53 |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
cyanide sweet
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
flertot e igra, samo
lets, play...
I'm, one really good boy, I just need another toy.
|
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Објаснување на некои важни поими кои морате да ги знаете:
Што значи врска? - Врска е процес на трошење огромни количества пари, време и енергија со цел за подобро запознавање со некој кој не ви се допаѓа особено, а во иднина веројатно ќе ви се допаѓа уште помалку, а сето тоа заради сексот... Лесна жена - Термин кој се употребува за опишување жена со морални вредности на маж. Пријател(ка) - Лице од спротивен пол со некоја очигледна физичка мана,заради која сексот со тоа лице не е интересен, што нормално го прави тоа лице погодно за разговор и заедничко опивање. Незаинтересираност - Чувство. Најчесто жените го чувствуваат за мажите,коешто мажите го интерпретираат како: „Само се правеше важна,а всушност сака да се намачам додека не дојдам до неа“. Нимфоманка - Термин кој мажите го користат за да опишат жена која сака секс почесто од нив. Трезен - Состојба во која е невозможно да се вљуби. Иритирачка навика - Тоа во што ќе се претвори нечија симпатична навика која на почетокот на врската се опишува како „хемија“ . Привлечност - Чинот на поврзување на возбудата со некое одредено лице. Љубов на прв поглед - Запознавање на двајца силно возбудени луѓе кои не се особено избирливи . |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele vili2121 ....
daj opushtise.....ne kompliciraj.... vo deneshen den ako ne flertuvash vo vakvi stresni situacii na globalno zatopluvanje ... za site ke najdesh dijagnoza.... i ni ostanuva samo da odbereme kako da se samounishtime... daj malku popozitivno gledajjjjjj ...aaa??? sho velish!!! |
||
cyanide sweet
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja vikam, ok
pushti edna strela,
I have a target on my back, for a cupid dressed in black. Изменето од cyanide sweet - 14.Октомври.2009 во 02:27 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesna rabota.............
si gledas te gledaat um se pustas ti se pustaat i na kraj pak sekoj sam po sam doma |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |