|
Што имаш во срцето..... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Lucky lu
Група Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Октомври.2009 во 20:01 |
дефинтивно уште едно срце си зборам за мене ..
|
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две комори и две преткомори, заедно со залистоците, од едната страна аорта, а од другата четири белодробни вени.
вака чука: |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има по малку од
по малку од ....кога тоа ми одговара... многу малку ...и на жал во многу повеке една мрвица ...да не си помислат дека ке им се размине... малку ...оти без неа не можам да сум реална... може да се наjде и...кога ме фати инаетот.. за тие които ги сакам сум често има и за многу малку луге на светот сум сочувала многууууууу но знам дека таму нема и нема миг, во коjто да е или па да знае да таjните си и тие на лугето които цени... наj наj наj си го сакам кога е и прави од мене ... сега е во фаза... и многу сака да ви се ... и после тоа да... а во следниот миг да биде ... просто ...како и секогаш. п.с. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моето денеска е скршено
нема ништо |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се додека чука добро е - има се што треба...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe
me potseti na edna moja pesna koja idela vaka .......vo srceto moe sviri polnokjen voz................. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се што треба да имам ,надевам се
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека ми е полно срцето постојано. Можда е само пур-пена Има...сонце за уште 3 светови, љубов кон сите, верност , среќа...
Знам и дека срцето ми е оковано во метал....HEAVY METAL И 100% сум сигурен дека на некоја артерија се приклучува вакво нешто >
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tri osobi i mnogu za niv
|
|
apce
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu ljubov
za moite najbliski i familijata za moite drugarki i edna licnost koja zasekogas ke ostane tamu |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |