|
Што те прави среќен.... |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Lucky lu
Група Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Октомври.2009 во 01:25 |
мене ме прави среќен....семејството и пријателите
|
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjata na drugiot..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
licnosta so sega ke dojde kaj mene....
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosetkite so moeto najmalo drugarce
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sum opkruzena so srekni i veseli luge
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Belata svetlina.....................Denot..............Zjivotot...............
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес ме направиха срекна лугето од форумов...сите тие честитки се запебатиха во срцево...Ви Благодарам!!!
п.с. Благодарам и на тие които не ми честитаха, но знаеха...сум сигурна дека сум им била во срцево и мислата. Изменето од pagane - 14.Октомври.2009 во 18:54 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога оние кои ме мразат почнуваат и да ми завидуваат
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marsale, kolku si los
da ne bidam off,
srekna me pravat iskreni, pozitivni, srekni, dragi luge okolu mene
Изменето од blackeye - 14.Октомври.2009 во 19:04 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моите најдраги луѓе
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ме прави среќен...? Ме прави среќен секој нејзин поглед
Ме прави среќен тоа што сум млад , здрав и нездрав истовремено,
мојата гитара, драгите (сите) софорумџии, другарите ( а нарочито „другарките“), Мојата обожавателка, ме прави среќен тоа црвеното со 4 тркала што ми стои во двор, рокерската „багра“ што ме пречекува стално со насмевка, политичката партија која ја симпатизирам ( немам години за членство), ме прават среќен и моментите поминати во една од познатите прилепски кафани (па со кого и да се).....среќен сум секое утро, секоје попладне, секоја вечер....секој ден без разлика дали е сончев или кисел...
И без разлика дали ќе се жалам по темиве, стално сум среќен - у главном
едит: ууупс, заборавив да му пратам и на сите нешта што ме прават среќен Изменето од volkswagen - 14.Октомври.2009 во 20:25 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leto ....more......sonce
zdravje.....ljubov.......seks |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моментално децата дробат салата од пластелин
спалната и детската се веќе демолирани сега дневната е на ред... ем се нервирам ...ем се топам од среќа |
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |