|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 76> |
Автор | |
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво си пишува 1107 испитаници. Секои резултати зависат од репрезентативноста на масата која ја испитувате, значи се зависи од тоа колку тие 1107 испитаници се репрезентативни на останатите граѓани на РМ. Исто така сигурно има и степен на грешка, така да може да има грешки и од 5-6% па и повеќе
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a treba da se pocne so nesto ..op anketa!
anketa mu e majkata,pa duti i falc rezultatri...
...ja glup,sum se zapnal za ne menuvanje na imeto ,a dve tretini prifakale...
bozeeee......
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ало, на власт сте, зафатете се со работа, што ме боли мене дали сте подобри од СДСМ или не |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде без препукувања, дискутирајте на темата: Дали му верувате на Груевски?
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ........... не му верувам ни кога се смешка шеретски
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zarem mora sekade da ima olesnuvaci?
mu veruvam na Gruevski...kako ne..!
sega ke padne dogovorot za imeto,a duri posle ke izlezeme na referendum ..i site ke bideme .....ZA!!!
...izvini GRUJO,ama ic ne mi e gajle...
i na tebe najverojatno?..a?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam..........ama nekako ne mi se prait kjef..........ne prait pari za NARODT......ama za nego i za negovite eeeeeeeeeeeeeeee.
Ne mu veruvam BE shto mi mozjete........... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
milioner
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕК препорача почнување на пристапните прeговори со Македонија за влез во ЕУ
- Оваа препорака дадена од страна на ЕК претставува силно признание за политичката волја и за капацитетот кои што ги има оваа Влада да постигне успех. Како што кажа исто така и комесарот Оли Рен ова претставува и силен поттик за Владата и за сите институции да продолжат со реформските процеси и да се фокусираат на оние области каде што беа детектирани одредени слабости, рече Фуере. Изменето од milioner - 14.Октомври.2009 во 16:24 |
|
Makedonec84
Група Регистриран: 01.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е...добивме препорака за почнување на преговорите!!! Благодарност до Груевски и неговиот тим. Да не беа толку вредни и способни немаше да добиеме препорака. БРАВО!!! Само напред! Дефинитивно му верувам на Грувски!!
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само уште еден доказ за ангажираноста на Груевски и лидерските тимови кои ги води во подобрување на ситуацијата на Македонија. СЕПАК, задоволен сум од делата и гледам дека чоекот работи и пак продожува да работи... |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se gleda deka raboti......... Od toa shto raboti toj i negoviot tim siromashtijata i bezraboticata se se pogolemi, ili sekojdnevno se zgolemuvaat...................Samo shto ne sme stanale drzjava na prosjaci......... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
milioner
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бидам искрен, ДА. Ме направи да се чуствувам баш како милионер, ГОРД што живее во Македонија и што е Македонец.
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А пред Груле не беше горд што живееш во Македонија. Браво за него, но мене не ми требаше Груле за да си бидам горд што сум Македонец и што живеам во Македонија.
Напротив сите политичари ни ја намалуваат македонштината, али ај да не навлегувам. Сакав да постирам линк за тоа како нашиот Груле се најде на 90 место на листата на најубави политичари во Светот, wow. Колку информација албанскиот претседател е на 10 место и не шишаат и тука Еве го линкот: http://hottestheadsofstate.wordpress.com/list/ Штета, сигурно не гласале членовите на ВМРО, за нив Груле е лепши и од Ана Ивановиќ, Меган Фокс, Сања Николиќ, Наташа Коцевска... не ми е јасно како може да не биде на прво место |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |