IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 133>
Автор
Порака
___tanas_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ШЕФ НАДЕНИЧАР

Регистриран: 26.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ___tanas_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 12:13
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Originally posted by ___tanas_ ___tanas_ напиша:

Антибугаризмот во Македонија
Танас, да видиме каков е твојот коментар на текстот ...!

Ако ти звучи навредливо и гнусно не е толкова важно колкото дали е вистина напишаното!С рака на срцето сметам секоj македонец знае дека ова е точно! И не ми кажуваj дека не е така нема да ти повервам!

Изменето од Анастеа - 13.Октомври.2009 во 23:40
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 13:25
Твој проблем дали ќе веруваш!

Никој не ти дал право да зборуваш од име цел народ, уште помалку пак од име на Македонците!

Штом за тебе се она во текстот е вистина, директно навредуваш и негираш еден народ, а за тоа следува форумски одмор!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 23:21
Originally posted by ___tanas_ ___tanas_ напиша:

Антибугаризмот во Македонија
а со антимакедонизмот шо прајме бе друже?
впрочем самиов наслов ти е антимакедонски

Изменето од Анастеа - 13.Октомври.2009 во 23:40
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 23:45
Одговор чекај после една недела, толку е казната за вакви навреди! мир
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2009 во 01:22
На повидок нов дипломатски спор со Бугарија. грицкање%20нокти
Бугарскиот телохранител премиер го избрка Ефто!
Ми се чини дека емисијата ќе се дава в Петок, но не сум сигурен.не%20знам
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
ADVISOR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2009
Поени: 1026
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ADVISOR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2009 во 01:29
Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

На повидок нов дипломатски спор со Бугарија. грицкање%20нокти
Бугарскиот телохранител премиер го избрка Ефто!
Ми се чини дека емисијата ќе се дава в Петок, но не сум сигурен.не%20знам

изненадувањеизненадувањеизненадувањего протерал или му скршил камера?
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2009 во 06:53
 Не гледам зошто ова би направило дипломатски фронт со БугаријазбунетостСекој има право да прими новинар за интервју и има право да не му даде интервју, може да сака да одговори на прашања и не мора. Концепцијата за емисија си ја прави секој кој ја осмислува, ама сепак ако некому му се поставува прашање редно е да се ислуша што има да каже и да се остави гледачите да донесат свој суд. На нашите медиуми има една чудна пракса на  прекини и недослушувања на соговорникот, давање свои коментари  (зборувам општо) па човек не знае дали слуша вести, гледа отворена емисија, трибина.
Сметам дека во мноу емисии имаме многу непочит кон гостите (а бога ми и кон гледачите) и мене лично ми оди на нерви она - Ако не ти чини, смени го каналот. Да ама да имам право заради промена на каналот да ми се вратат пари кои се земаат од мојата сметка за некој канал од кој дотичниот заради чија емисија го менувам каналот зема плата.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2009 во 10:39
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Не гледам зошто ова би направило дипломатски фронт со Бугаријазбунетост...

И случајот со Спаска (или како веќе се викаше „бугарката“) во нормални земји не би требало да предизвика дипломатски спор, ама ете, нашите мили соседи тоа и текако „ги погоди“.
Кога за една обична (натурализирана) „граѓанка на Бугарија“ вака се реагира(ше), што остана за телохранителот премиерот! голема%20насмевка Сега не дипломатски, ами и панцир дивизија можеби ќе донесат. плазење
Останува да видиме што има снимено!чекање
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2009 во 20:00
Сега во 20.00, во емисијата во Центар од Васко Ефтов, Божо Димитров ќе си го покаже вистинското лице.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2009 во 18:29
Е, си го покажа?мене баш ме интересира...што би кажал пред македонската jавност.

Изменето од pagane - 21.Октомври.2009 во 18:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2009 во 22:52
За никаде сум. Незнам зошто, но не ја гледав емисијата! Нели имаше реприза? Знае некој кога е?молитва
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2009 во 22:54
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2009 во 22:59
Ja gledav i poarno da ne ja gledavлутина
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2009 во 23:54
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Vasko Eftov

Као го гледав Мирослав ми се насолзиа очи......од смев.Направо жив да го ожалиш овоj дечко.

ПП:кога камерата го даваше од близо зошто он гледаше такво гузно,виновно,нерешително.Некаков страв имаше во неговите очи.....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 133>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,168 секунди.