![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 832> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк-е дошло време и за едно филмче попладне.....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sdk,
Ja zavrtivme cela azbuka nekolku pati
![]() Shteta sto imame samo 31 bukva..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk Valerce i jas istoto go mislev
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sdk,
Stvarno geografijata e vesela,My Way
![]() ama ni falat bukvichkii,ustee
|
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
a be valerce falat bukvi ama i poimi,moze da gi prosirime na primer plus reka,planina,predmet, selo.....ime i sl
![]() |
|
|
![]() |
|
Moze srcka,malku pooopsirna geografija
![]() isto kako na livcinja koga igravme ,kako malechkii
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jas sekoja den igrav a be po celi denovi na uciliste,,
![]() |
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-ништо ново под сонцето |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
СДК...ладно ладно.
|
|
![]() |
|
sdk e ladno eeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
sdk dobar den
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК....смрзнав
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sdk... pak ne si ja iscistiv garazata i pak kolata mi stoi vo dvor
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк ми се смачи од неработници, легачи, мрзливци.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |