|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика | страница <1 293031 |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лично НЕ .........
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боже, мислам..не мислам..знам дека постои иста тема..
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrska pomegu dvajca od razlicna vera ne bi uspeala
mozebi na pocetokot bi bilo se rozevo,poneseni od ljubovta koja sto mislite deka ja cuvstvuvate megutoa ponatamu vrskata ke stanuva se poteska i poteska zatoa sto ke ima vlijanie od treti lica sepak vo prasanje e razlicno veruvanje, razlicni adeti,razlicni tradicii koi sekogas ke bidat pricina za konflikt a ako e namerata samo zabava bez prodolzenie za nesto poveke, toa zavisi od samata licnost dali bi bila vo takva vrska jas nikogas ne sum bila nitu bi bila "Sekogas drzi se do svoite" |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
cyanide sweet
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno e i toa e dokazano, vo golemite svetski metropoli, mesana krv dava prekrasni deca |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што ме интересираат мене останатите што ќе мислат за мене, битна е љубовта, не религијата.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не би си дозволила такво нешто...иако доаѓам од средина каде што се е дозволено...
инаку тврдам со сигурност (100%)дека такви врски успеваат..и прераснуваат во прекрасни бракови со деца и се...не зборам за USA туку за Македонија... |
|
emy
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov ne..a prijatelstvo da!!
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema zabrani samo samokontrola
|
|
vivi
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Научи да го цениш и почитуваш она што го имаш бидејќи ти пријателе, барајќи ги ѕвездите ја губиш месечината. И ќе го сфатиш тоа, но ќе биде доцна пријателе. Доцна...
~ Игор Џамбазов ~кратко и јасно |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Внеси реплика | страница <1 293031 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |