|
Албанија и Косово ги бараат моштите на М. |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЛЕЛЕ, сега и сопствената баба не сум ја разбрал.
РАЗБРАЛ, без А на крајот. Изменето од Анастеа - 12.Октомври.2009 во 02:14 |
|||
ADVISOR
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1026 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaci pak na moeto neka si sedi vo Kalkuta
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ниту ти ниту јас нема до можеме да одлучиме... |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
ADVISOR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај сега остајте баби и дедовци и малку посериозно околу барањето за преселување на моштите.
Лично за мене - моштите на Мајка Тереза треба да си останат во Калкута, секакво преселување би било сквернавење. Зошто не ја остават да си почива во мир, таму кај што работеше и го посвети целиот свој живот?! |
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби е точно тоа, но јас би сакал да е во Скопје...
|
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
ADVISOR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Apsolutno tocno , mestoto i e kaj otflenite siromasnite gladnite vo Kalkuta , samo tie ke ja posetuvaat na grob i ke se molat da im pomogne |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kukata bila na mestoto na denesen kompleks banki i MNT. Znam shto zboruvam bidejki tuka ziveelo semejstvoto na mazot mi. Znam koj familii ziveele Pajko koj Vlashko Kade bila ctkvite i koj gi izgradil i aptekata na Nikola kade bila bidejki bajagi lugje pazarale na pishanka |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас БИ сакала, да можам да бирам, но не и ако тоа е против нејзината волја... |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во ред мамамд, ама верувај и баба ми ги знае сите фамилии ( Скопјанка е ), па и маалата, точно кое маало од каде до каде е, кој од каде е, која Црква каде била, кој поп каде служел, па дури и кој "го земала ноќта". И ние ги знаееме фамилиите од Пајко Маало. |
|||
ADVISOR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Македоне како може Nicola Boiagiu во Пајко Маало да е ? ај малце геграфија - каде се наоѓа Пајко Маало а каде Влашко маало . Каде е куќата во Влашко или Пајко? Може баба ти не си ја разбрал Изменето од Анастеа - 12.Октомври.2009 во 01:04 |
|||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Адвизор(советнику), се викал Никола БОЈАЏИУ... не мора копи и пасте на име кој не го ни познаваш, па згора и дискутираш со инатење...
Изменето од Buggyman - 12.Октомври.2009 во 00:45 |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |