|
Олесни ја душата, чедо |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А црниот фонд?
Грев ли е што си тргам во звучникот? Тие пак одат за општо добро, но сепак е црн фонд, и само МЕНЕ (и на Бог) знан фонд (а сега и на цел ИДИВИДИ-но ионака никој не ме знае) (КингДавид, кога ќе ја запознаеш идната сопруга, земи шрафцигер и кажи и дека нешто и чкрипи звукот, па да видиш) |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahaha, znaci takva e rabotata a? OK, prvo da se zenam pa ke proveram Se po red neli Pozdrav Maria Magdalence ! |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од maria_magdalena - 06.Октомври.2009 во 12:30 |
||
|
||
Blagoj_s
Сениор Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decinja moi, ova vi go pisuvam za da ne gresite; i ako nekoj zgresi, imame Zastapnik pri Tatkoto; Isus Hristos, Pravednikot. Toj e zrtva pomirnica za nasite grevovi; ne samo za nasite, tuku i za grevovite na celiot svet. |
||
www.myspace.com/sblagoj
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagoj, овде се поправаме едни со други или се охрабруваме, а Бог е тој што ќе одлучи дал ќе ни прости или не.
|
||
|
||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prosti mi gospode sto pred tri meseca izlagav edno momce, lagata e golema , i nemam hrabrost da mu kazam
|
||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakvo je to doshlo vreme
i brat , brata vara, shto nam rade loshih sluga loshih gospodara. pare daje, dushu krade ljepo progovara kuja iznjevara. sve je majne srechnih dana sloga i pravicena , na sve strane dizu glave ptice rugavice, a najdobri megu nama idu u temninu bjelo lice kriju. a gde je vistina? Изменето од rabani - 08.Октомври.2009 во 19:53 |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ِНе си ставај на душа многу таква работа. А они нас кога не лажат? |
||
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Машкото лажење е навистина грозно и лицемерно, а женското ништо подобро! Каде што владее лагата таму не живее Духот Христов, затоа браќа и сестри, само на ВИСТИНАТА да и дозволиме да живее во нас, како и што приликува на чедата Христови! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оче, немам „каса фискале“, ќе ми простиш ли?
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |