|
Кој е најдобриот политичар ??? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Автор | ||
Dolanc
Група Регистриран: 24.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тито не беше непријател на македонската идеја за просперитет, да беше така, Македонија немаше да биде рамноправна република туку ќе беше она што беше меѓу двете војни. Факт е, а трагедија за денешните владетели на Македонија, дека земјата доживеа најголем подем за негово време. Затоа и нема потреба народот за се откажува од него како германците од Хитлер. Тој ни одблику не му нанесе такво зло на народот. Напротив. Просто, овој народ - тоа што беше средната класа сеуште и после 26 години од неговата смрт не видел ништо подобро од времето на СФРЈ, кога многу подобро се живееше и слободно се патуваше. Во седумдестите СФРЈ достигна 80% од германскиот стандард, ЈНА беше ремноправна со НАТО. МАкедонија остана на истото ниво, за да сега има 5% од германскиот стандард. |
||
Joža je bil kicoš!
|
||
igor_bt_mk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 11.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Средната класа се повеќе и повеќе се губи....
Класа создавана со години и со социјализам, ама социјализам не како денешниот шо го нудат партиите, туку бившиот.... Политиката да се биде во НЕВРЗАНИТЕ !!!! |
||
www.titoslavija.com
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле муабетов
|
||
igor_bt_mk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 11.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не плачи, само сети се шо беше тогаш, а шо е сега а????
|
||
www.titoslavija.com
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najgolema kola togas bese jugo florida ili golfnemavme dvd,mobilni,brend obleka,nemavme milka cokoladineznaevme za podobro zatoa i bevme zadovolni,AMA...koga ke vidis do kade dosol svetot a ti si ostanal vek zad nego gradejki fabriki,bolnici,bazeni...koi ke bidat secii so toa nicii,abe mi doaga vo 45-TA da se vratime i kapitalizam da izglasame a ne sega odnovo se...
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja znaesh vistinata za TRST???Ne ja znaesh i uste dolgo nema da ja znaeme! |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе и имало стоковни размени онака овца за овца се мењавале додека не дошол Американецот и не рекол кого бе вие овца овде јас сум газда ај сите овци кај мене а у зимо и ајвар за џабе ке правите
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ѕинго партија и Тито Крива Паланка за Брза само шума и шумско овошје
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,be otkako znam za sebe jas sum naj golem anti komunist,.......ama me nervira sega koga nekoj ke kaze deka idoli mu bile najgolemite gomnari,.............itn.......... vo ovaa zemja koi shto gi izbral neukiot i prost narod!
|
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koga vikam kriza ,mislam na ekonomska, zatoa ne meshajte babi i zabi!...........krivo mi e samo koga ke vidam deka nekoj na tug grb si go obezbeduva zivotot,..............................,a takvi se tuka skoro site shto imaat se,..............pa duri i obozavateli...........!!!!
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |