|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 42> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако не ти е тешко, кажи ни за тој настан... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас знам три куќи во центарот во прилеп ,само на различни локации , години напуштени и ненаселени . Додуша имаше некој што “пробал“ да живее во нив , само за брзо време се одселувал а зошто погодете и сами . Ден денес кога ќе поминиш покрај нив , најубаво е да го “пуштиш појасот “ што би рекле старите во приказните.
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kompas
Нов член Регистриран: 21.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno deka ne mi e teshko ... toa beshe pred nekoja godina ... grupa studenti se slikale ne mi teknuva na koja lokacija beshe i pozadi niv beshe samo edna karpa i ponataka bezdna, provalija ! i kako shto se slikale posle nekoe vreme koga gi izvadile slikite shto da vidat ... pozadi niv na nekolku metri od karpata znachi lebdi figura vo crna mantija koja shto podocna koga otishle vo crkva ja identifikuvale kako Sv. Petka.... ova inaku go imashe vo site vesnici . |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
star.vest.com.mk/default.asp?id=155686&idg=8&idb=2451&rubrika=Revija
statija i slika... Изменето од Omar - 25.Септември.2009 во 00:13 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред неколку години не живеев тука па веројатно сум ја испуштила веста, Омар сликата не се гледа...
|
||
|
||
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lik moje Stoje
dolazi mi svke noci gnjeci se u moj krevet stari meche i pleche sablazno se smeje voli me i jos u potiljak zari |
||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
благодариме за линкчето, ме наежи фотографијата
Чудо
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
kompas
Нов член Регистриран: 21.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakav da kazam deka ne e taa statija nekoja so cel da se "nasamari" javnosta ....
Znachi jas cvrsto veruvam deka postojat duhovi i samo lichnosti so otvoren um moze da razberat deka postojat paranormalni pojavi. pozz do cela ekipa |
||
ace_boy
Сениор BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aa kako ne postoele duhovi abe so vi e na vas ne postojat be. samo maline deca od 5 godini veruvaat deka postojat duhovi
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ace,
Ne pocnuvaj so teoriite na sestra ti - Vazna
ne pobaravme nekoj kako tebe
da ubeduva ili da razubeduva dali postojat il ne
So nea imavme dolga polemika
i ne mislam deka treba i so tebe
da ja zapocnuvame istata
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не Важна, не миле, не дедовци...уште еден досаден пост ваков и ќе се телепортираш некаде (опомена кажана на јазикот на мистериите).
Или читај и трај, или вклучи се и кажи нешто конструктивно, не биди досаден. |
||
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesna sodzhina shto spored mene sekoj shto go interesiraat vakvite temi, bi trebalo da ja prochita i neshto zadrzhi za sebe, kako "znaenje". Percepcijata na zhivotot i posle zhivotot od razlichni religii, vo ovoj sluchaj Mongolskata. Vo korelacija e so temava DUHOVI, i od nea mozhe da se svati shto vsushtinski prestavuvaat duhovite i shto e toa voopshto.
Zadrzhete se pretezhno vo delot narechen "Bogovi i dushi";
Ima sega google za prevod, taka da nema da im e teshko i na onie koi ne razbiraat Angliski.
|
||
sneze56
Нов член Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima kako nema , kaj i da se svrtis vrie okolu nas- Dardanci, peonci, trakijci, iliri i t.n.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti Sneske ,ako ne veruvas ne moras!nemoj samo da gi ubeduvas drugite deka ne postojat,ne ni e potrebna uste edna nepartiska ,nevladina i humanitarna organizacija ili dvizenje ,za vakvo nesto...
a ako sakas da imas sredba so duhovi,t.e. da gi vidis,poveli...vo sekoj moment moze da ti organiziram takva sredba.
samo edno treba da ti predocam..treba da imas hrabrost,kako bi se soocila so toa sto treba da go dozivees vo toj moment.
golem pozdrav.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |