|
Која книга би сакале да ја прочитате? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Автор | ||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра е... да ја прочиташ задолжително! |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obavezno..........i uste edna imam na um za citanje JADI MOLI SE UZIVAJ - Elizbet Gilbert..
Изменето од MyWay - 10.Август.2009 во 13:00 |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Библиjата поново...па барем се пронаjдам.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KODOT NA DAVINCI- DEN BRAUN
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали вреди да се читаат книгите на Стефани Мејерс? Гледам дека многумина ги сакаат, станаа популарни заедно со филмовите... дали книгите Самрак и Млада месечина се подобри од филмовите? Може некој нешто конкретно да ми каже?
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другарка ја има прочитано млада месечина...вика дека е интересна, па сега ти види... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја дочитав пред некој ден...супер е |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vojna i mir od Lav Tolstoj
|
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оо... се разбира дека може ги имам прочитано оригиналите на англиски... да речеме дека се интересни.... вториот и третиот дел е малце тупење во место... а првиот и четвртиот мене ми се интересни... што и да правиш, значи посебно ти нагласувам,.... да не ги читаш македонските преводи... ќе се разочараш ( додуша, можеби ќе научиш некој нов, измислен збор на македонски ) на крај краева, зошто и не би ги прочитала... секоја прочитана книга може да ти понуди нешто ново.... немаш губиток и да не ти се допадне книгата.... п.с. ги споредуваат со хари потер, ама хари потер се мнооогу подобри п.п.с филмовите немаат блага веза со книгите... книгата е секогаш подобра Изменето од BisernA - 28.Јануари.2010 во 22:58 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да ги прочитам „Кодот на Да Винчи“ и „Ангели и демони“ да видам зошто толку многу беа популарни
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пак јас... кодот на да винчи не ми е нешто нај нај... ама ангели и демони... е тоа е веќе нешто... и обавезно да ги прочиташ |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isto!!!!! (davinci nemoras da ja citas ic) Изменето од mimicria - 30.Јануари.2010 во 12:43 |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e zosto da ne go procita i kodot? interesna e i taa kniga iako angeli i demoni mu e definitivno najdobrata dosega ( ne sum ja procitala seuste najnovata-izgubeniot simbol)
samo ne znam sto da go posovetuvam,koja prva da ja procita ...mozebi podobro da ja procita prvo kodot ,a potoa angeli i demoni.... |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |