|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 76> |
Автор | ||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
маршал-Груевски ќе не внесе под уставното име во еу и нато и не лаже!
зајчев- нас никој не не лаже! Ве лажат вас сдсм а вмро не лаже! |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе во ред е сето што викате за б.ц точно е!Ама тоа(повторувам по некојси 245956786789 пат)не му дава право на сите влади од бранко на ваму да го прават истото аман!А го прават-се што правеше бранко прават и тие и за нив дискутираме на темава... И да прашам-ако се овие толку прави зошто никој не пробува да го обвини за нешто бранче?Или да го фрли в зандана? |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зајчев зајчев финтата е во тоа што вмро не ги повторува грешките на бранко вмро-дпмне прави се најдобро на државава! Тоест пошо темава е за Груевски-Груевски прави се најдобро на државава!
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде да речиме ме лажат мене комунистите-кажи молимте како тоа ќе го направи?Ај ве молам едно добро објаснување како тоа е изводливо? |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ МУ ВЕРУВАМ зошто рече дека ќе има БЕСПЛАТНИ учебници а од сето тоа нема ни корици ........ лаже бре и во очи те гледа па уште и се смее зошто лаже |
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па бесплатни учебници ИМА!
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога има кој да му верува нека лаже бе |
||
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти уствари ни ги читаш постовите или само ги препишуваш во позитивна форма? Еве јас ќе речам учебници НЕМА! |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
temata e dali mu veruvate imalo dvajca vistinski lideri BC I NG toj BC e vtora najgolema elementarna nepogoda posle svetskiot potop znaci ostanuva da mu veruvam na NG, oti toj ne e katastrofa, a deka e idealen neznam, no znam, nemoze da me sje** povekje kolku me sje*** BC zatoa i go spomenuvam, zas to mu veruvam... zatoa sto ne mu veruvam na BC Изменето од Анастеа - 07.Октомври.2009 во 22:59 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така е анакинама само да те исправам-Груевски е најдобар лидер! И он неможе да те сје** а бц е лидер без рејтинг
И да зајчев ти ги читам постовите и пак ќе кажам бесплатни учебници ИМА! Изменето од Анастеа - 07.Октомври.2009 во 22:59 |
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи му веруваш на Груевски затоа што не му веруваш на Бранко? Ти паднало на памет да не му веруваш на никого? Изменето од Анастеа - 07.Октомври.2009 во 23:00 |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ МУ ВЕРУВАМ зошто вели дека не знаел ништо за купопродажниот договор на ОКТА а всушност тогаш беше МИНИСТЕР за финансии ........ како е можно да МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ не знае дека нешто што е во сопственост на државата чив министер е , биде продадено а тој да не знае ни како ни по која цена а притоа да потпише еден куп документи
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ако ми ги читаш дај изјаснисе по опширно малку а не ко на митинг да си-викај само ЌЕ ПОБЕДИМЕ! А за болдот-тоа е најважно,РЕЈТИНГОТ! Изменето од Анастеа - 07.Октомври.2009 во 23:00 |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
блажени се оние кои му веруваат ........ а на тешки маки оние кои НЕ МУ ВЕРУВААТ ...... од причина што мораат секојдневно да ги слушаат истите лаги и празни ветувања .... ах ..... нико не зна муке моје
Изменето од МАРШАЛ - 07.Октомври.2009 во 22:31 |
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |