|
Дали сте трпеливи? |
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можам да бидам и да се контролирам, ама со некој навистина нема потреба да се биде трпелив, ако веќе го познаваш, само ќе си го губиш времето.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voopste nesum trpeliv.Koga cekam nesto ili nekoj i to zakasneva napravo poludevam
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LFSC zemi mastika za zvakanje.....ke te smri
i jas do nekoja granica sum.......i posle baaaam tepam Изменето од bijonse1 - 29.Јули.2009 во 11:39 |
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo posledno vreme mnogu.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој...јас??? пфффффф....
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi za sto.
Ako stanuva zbor za nesto sto go sakam/mi znaci ili moze da mi doprinese za podobar zivot sum trpeliva ,no ako gledam realni izgledi deka toa moze da se ostvari.Bidejki site ljuge ili situacii se razlicni. Vo sekoj slucaj mojata trpelivost sekogas prekinuva ako istata ima vlosuvacki efekti vrz mene ili so toa moze da mi nanese pogolema steta na druga strana koja mi e pobitna vo zivotot. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za SE. Vo granicite na chovechnosta. Potoa puka kapislata, shto e normalno. Apsolutno trpeliv nema.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јок бре
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
хулиган
Сениор Регистриран: 06.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od situacijata i za sto stanuva na vapros
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и се чудам од каде ми се само живците. Тренинг
Не трпам никого ако не морам а ако морам собирам сила и се исклучувам.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da!
Trpeliva sum,tolerantna sum,ama se dodeka ne se napolni chashata,a togash....edna kapka plus i eksplodiram. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мнооооогу .......... иако не делува така
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И пpеди сум го кажал ,ке го кажем и сега-ич не сум тpпелив.Ово е велика моjа слабост.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |