|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 23> |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da se diskutira na ovaa tema prvin treba da se dokaze deka e fakt, deka sekoja zena ako misle ne misli na da...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш да ја затворам одма темата
И инаку на форумот не дискутираме исклучиво врз основа на факти, туку и на претпоставени, хипотетични ситуации |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа што многу мажи се плашат од жени кои кажуваат што мислат
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne razmisluvav na takov nachin tuku nikoj ne se pojavi da ni dokazhe deka toa e taka... Sepak filozofijata e ljubov kon visinata, a toa mislam deka e daleku od vistinata, zavisi od karakterot, neli ima i cvrsti zenski, takvite mi se dopagaat, a ne od onoj tip koj velat ne, a mislat da! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па затоа и напишав така, не може да се докаже - затоа што не е точно (освен исклучоците се разбира)
|
|
ЕпиКур
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жените не викаат ама мислата само на едно
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами како... нон-стоп само на едно мислат... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e koga toa
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Ne " znaci da te navlece vo stapica, "da" , znaci deka za tebe e docna.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jас не сум од таа врста...можда е грешка...ааа, не верувам...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pocesto mene mi se slucuvalo da vikam " Ne", a da mislam "Da".
I vikam u afekt :" Begaj ma, ne te sakam " , a u sebe si vikam " Ma daj gusni me" |
|
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ama zenite ne citaat misli i ne mozat da znaat dali navistina i vikash da si odi ili deka potajno sakash da te gushne..toa poveke e zensko pravilo..nie mnogu chesto znaeme da kazeme ne otkolku da.. no koga ke kazeme cvrsto ne toa znachi NE:)
|
|
If you are reading this, get a life!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Problemot e shto mazhite ne chitaat misli, pa da znaat koga toa "ne" e "NE".
Zatoa kaj mazhite "ne" obichno e "NE", a "da" e "DA". Mnogiu polesno i poednostavno otlkolku zhenskoto "neda" i "DANE". |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да, ако сакаш да смириш ситуација,а она запнала „ не “ кога ќе ти ја лупне вратата пред нос и ќе почнеш полека да си ги грицкаш цвеќенцата во рака и да мрдас су усните пред да заплачеш
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |