|
Дали ЕУ не гледа само низ призма на материјализам? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
No sepak toa e TVOE mislenje, shto nemora da bide i moe, ili mora?
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со вашите меѓусебни надмудрувања продолжете на ЛП, не ја спамирајте темава.
Последните постови ќе се бришат, тука продолжете на темата Дали ЕУ не гледа само низ призма на материјализам? |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, ке го "депонираат" Орвеловиот отпад наречен "завера"... Мислам дека темата е промашена! Изменето од Buggyman - 27.Мај.2010 во 21:57 |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Животот е интерес, исто така и системите. Не ми е јасно, ако имаме толку етичари во целиот тој начин на размислување, да оставам жиро сметка па донирајте кој колку може? (иако мислам дека ке е обратно, некој би се потрудил да ми ја испразни жиро сметката)
ЕУ си има интерес (иако ние аплициравме до нив) како и ние што си имаме свои интереси со приклучување на Македонија во ЕУ. Не ми е јасно за каков МАТЕРИЈАЛИЗАМ се работи од страна на ЕУ? Што е тоа што ЕУ ке кешира од нас? Барем нека биде попрецизен со зададената тема! |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...што е тоа материјализам,!?... можеби Македонија ја гледаат низ некоја призма!?....но тоа е далеку од материјализм!,...ако не грешам се вика РЕАДМИСИЈА!?.....
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можно ли е толку време ..да сме биле во „заедничката ни држава„ а да не сме знаеле , со кого се сме делеле заедно и арно и лошо....со ваков (сега) застапен „дипломат од ЕУ„!!??
Дали овој наивко..хехе не „разбира„..дека колку е ПОГОЛЕМ притисокот на „булдожерите„ нивни.....правпопрорционален е и „одговорот„..на Македонскиот Народ преди се..а не само на Владата..на кои..овие..а и други „домашни„ извитоперени во умот дебили..ни го „препорачуваат„...
Изменето од novace - 28.Мај.2010 во 16:11 |
|||
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЕУ..според моето лично мислење..нашата држава и сличните нам држави..не гледа само како „извор„ на талентирани кадри..кои секао дека ќе се појават со времето..и непресушен извор на млада работна сила...за нивните фабрики.
И огромен ПАЗАР ...кој ќе апсорбира..сето она што никој друг нема да (им) го купи.
Аха..ќе заборавев и ова да го напоменам.....Државата Македонска (како и нам соседните држави) претежно населени со примитивно население...ќе ни ја претвори ...во една добро (с)уредена и технолошки ептен напредната европска ДЕПОНИЈА..на се и сешто...
|
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тема:
Дали ЕУ не гледа само низ призма на материјализам?
ajde be?...da ne nashle nekoja dolga zlatna zica,...ili najgolemo svetsko naogjalishte na dijamanti ili platina,....ili mozebi nafta e"iskopana"..... ...auuu,...izgleda konechno,...ke mu strgne na narodov. |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сакаат да имаат ДУПКА во сред Европа и тоа црна.
А како создаваме таленти малку ќе почека. |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
F U C K T H E E U ! !
Токму така, во прашањето се содржи и одговорот Изменето од Анастеа - 05.Јуни.2010 во 01:05 |
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |