|
Мачо тип или кукавица ?? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:20 |
inspirirana od tekstot na naslovnata strana na IDIVIDI
Така со порака во која стоеше „Не мора да се појавиш на мојот роденден“, Борис Бекер и раскина на својата девојка. Член на овој „клуб“ е и финскиот премиер Мати Ванханен, кој својата врска ја оконча со следната кратка СМС порака: „Готово е!“. Кратко и јасно, зарем не?!. Без разлика дали ни се допаѓаат или не, сепак „СМС – раскинувањата“ станаа реалност. Прашање е на време кога и компаниите ќе почнат да делат откази по СМС пораки, се разбира со задолжителниот заклучок во кој стои објаснувањето: „Ништо лично“... *не е нешто ново но вреди да се погледне.... значи, прашањето е,... дали типците кои раскинуваат преку смс се мачо или кукавици ?? Изменето од BisernA - 04.Октомври.2009 во 17:21 |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi dodala ne e nesto novo,nevoobicaneo inspirira maco tipovi
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја па си помислив стари се...Во Турција или Арабија, се разведувуват по смс пораки ... До кај отиде светот...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ne se macho tipovi,toa se kukavici....shto i da e prichinata treba da se kaze vo lice.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be sho vie???
sho ke prochitate mislite deka e vistina??? pa duri i tie msn ili sms ......se momentalni celni rejting poraki !!! Изменето од bijonse1 - 03.Октомври.2009 во 23:01 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога немаш храброст некому да кажеш нешто важно а при тоа треба да го гледаш во очи прибегнуваш кон заобилазни патишта...ама тоа не е воопшто мачо...само што во светов се сите норми искривени и превртени...
па така-кукавиците станале преку ноќ мачо типови...за жал |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sl*gam, Bjons... Samo reklama od kompaniite za mobilna... Nacin kako da ve nateraat da koristite povekje mobilna telefonija, da vi gi "otvorat" vidicite za sto se moze da koristat telefonite... Da zgrnat povekje pari... Inaku se znae... Oci vo oci soocuvanje za bitni prasanja. |
|
DeepBlue
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука нема избор.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam i ednoto i drugoto vo ovoj slucaj se sovpagjaat
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maco tip sekogas e kukavica. Na primer u film ke ispotepa sve zivo, ama ke bunat nekoja seksipilna i ebati filmot, nema vise tepacki.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da znaes si vo pravo..
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brus Vilis na primer
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, papucariste, cel u krv i i se ligavi po telefon.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lisen to me hani,aj lav ju did ju hir me,
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |