IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Олесни ја душата, чедо
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Олесни ја душата, чедо

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 12:05
А црниот фонд?трепкање
Грев ли е што си тргам во звучникоттрепкање? Тие пак одат за општо добро, но сепак е црн фонд, и само МЕНЕ (и на Бог) знан фонд (а сега и на цел ИДИВИДИ-но ионака никој не ме знае)

(КингДавид, кога ќе ја запознаеш идната сопруга, земи шрафцигер и кажи и дека нешто и чкрипи звукотглупчо, па да видишголемо%20гушкање)

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 12:28
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

А црниот фонд?трепкањеГрев ли е што си тргам во звучникоттрепкање? Тие пак одат за општо добро, но сепак е црн фонд, и само МЕНЕ (и на Бог) знан фонд (а сега и на цел ИДИВИДИ-но ионака никој не ме знае)(КингДавид, кога ќе ја запознаеш идната сопруга, земи шрафцигер и кажи и дека нешто и чкрипи звукотглупчо, па да видишголемо%20гушкање)

Hahaha, znaci takva e rabotata a? OK, prvo da se zenam pa ke proveram Se po red neli
Pozdrav Maria Magdalence !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 12:29
големо%20гушкање

Изменето од maria_magdalena - 06.Октомври.2009 во 12:30
Кон врв
Blagoj_s Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Август.2009
Поени: 3057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blagoj_s Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 13:06

Decinja moi, ova vi go pisuvam za da ne gresite; i ako nekoj zgresi, imame Zastapnik pri Tatkoto; Isus Hristos, Pravednikot. Toj e zrtva pomirnica za nasite grevovi; ne samo za nasite, tuku i za grevovite na celiot svet.
www.myspace.com/sblagoj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 13:28
Blagoj, овде се поправаме едни со други или се охрабруваме, а Бог е тој што ќе одлучи дал ќе ни прости или не.
Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 13:56

Разбирам, разбирам.
Колку си само во право.
Но токму затоа и ја отворив темава Исповедална, да се поправаме едни со други како што ни порачува Писмотоголемо%20гушкање

големо%20гушкање
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2009 во 14:00
prosti mi gospode sto pred tri meseca izlagav edno momce, lagata e golema , i nemam hrabrost da mu kazam
Кон врв
rabani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2008
Поени: 490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rabani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 19:52
kakvo je to doshlo vreme
i brat , brata vara,
shto nam rade loshih sluga
loshih gospodara.
pare daje, dushu krade
ljepo progovara
kuja iznjevara.
sve je majne srechnih dana
sloga i pravicena ,
na sve strane dizu glave
ptice rugavice,
a najdobri megu nama
idu u temninu
bjelo lice kriju.
a gde je vistina?

Изменето од rabani - 08.Октомври.2009 во 19:53
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2009 во 10:26
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

prosti mi gospode sto pred tri meseca izlagav edno momce, lagata e golema , i nemam hrabrost da mu kazam

ِНе си ставај на душа многу таква работа. А они нас кога не лажат?
големо%20гушкање

Кон врв
spiros Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: На пат
Поени: 4490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2009 во 23:39

Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

ِНе си ставај на душа многу таква работа. А они нас кога не лажат? големо%20гушкање

Машкото лажење е навистина грозно и лицемерно, а женското ништо подобро!

Каде што владее лагата таму не живее Духот Христов, затоа браќа и сестри, само на ВИСТИНАТА да и дозволиме да живее во нас, како и што приликува на чедата Христови!

Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free,
in Time & Eternity!

БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...!

Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2009 во 23:49
Оче, немам „каса фискале“, ќе ми простиш ли?
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.