|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga mnogu ke mi nedostiga
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога го замислувам како му паѓа клавир од 14 -ти спрат на глава на секој оној што ќе и се лигави
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога мислите ми се заробени во неговиот поглед...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога сакаш некого безусловно...
|
|
eli_n
Група Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa koga ke go vides ti se ispomesuva se,zaboravas na se okolu tebe, postojano si misles koga ke go vides pak,uzivas vo negovata bizina,itn itn
|
|
Ludosta e relativna rabota taa zavisi od toa koj vo kakov kafez e zatvoren.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga znaes deka ne treba da go sakas
|
|
MaRgRini
Група Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Docnis 15 min i toj ti vika ..nema vrska srce izgledas prekrasno
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....koga ke pochne da te....nervira!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga si bez nea kako da imas dupka vo glavata i promaja te bie
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=DjSpakY]
dali moze da mi odgovori nekoj na ova prasanje KAKO ZNAETE DEKA SAKATE NEKOGO (decojka . decko . drgar, drugarka) bas me interesira deka mi go postavi ova prasanje ? A go stavam tuka deka e mn.. psiholosko i filozofko :d...[/QUOTE
кога основни мисли ти се: дали е добро? дали е здрав? дали е срекен? дали е задоволен? дали си е поминал убаво? ... и така сите питанета до едно се за него...за неговиот добробит. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga nema da mislish na nishto drugo.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А и кога мислиш на друго - тој/таа е секогаш некаде тука, во позадина на мислите... како лајтмотив. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednostavno...milo mi e na srceto |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga prvata misla ti e kon nego i cel den ne ti izlaga od glava i duri posledno neshto shto razmisluvash ti e pak taa lichnost najverovatno go sakash ....ili ednostavno recheno kako Mesi shto pishal
"Koga nema da mislish na nishto drugo". |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |