IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 74>
Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2006 во 22:01
moze, moze i taka moze  SPONTANOST, MI SE DOPAGA TOA IMA MAGIJA STO BI REKOL JAS
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
pece7475 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Локација: Germany
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pece7475 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2006 во 10:11

Originally posted by tajci tajci напиша:

zarem veruvas deka mozes da najdes uste edna srodna dusa???

o da tajci, moze da se najde. naravno treba da se bara, no kako i sekogas treba da ja vidis. a ako sme slepi, kako sto se mnogumina, nema da ja najdes. veruvam deka ja ima.

I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2006 во 16:31
Ако некогаш сте нашле сродна душа и сте ја изгубиле..а не сте знаеле. Ке се научите на својата грешка и со поубави поздрели и помудри очи ќе ја барате или самата ќе ве најде кога најмалку очекувате...Само треба да знаете што барате
Кон врв
pece7475 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Локација: Germany
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pece7475 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2006 во 13:35
 taka e mila
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
Кон врв
Елена Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Април.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Елена Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 12:43
JAS MISLAM DEKA POSTOI SRODNA DUSA,NO TREBA DA JA NAJDEME
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 13:08
Originally posted by natalija natalija напиша:

Ако некогаш сте нашле сродна душа и сте ја изгубиле..а не сте знаеле. Ке се научите на својата грешка и со поубави поздрели и помудри очи ќе ја барате или самата ќе ве најде кога најмалку очекувате...Само треба да знаете што барате

во право си ...
но што ќе се случи ако и никогаш не спознаеш дека таа била сродната душа,само ти си била збунета и не си можела тогаш да увидиш?

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 13:12
Нема такво нешто синди да не можеш да ја спознаеш, Збунетоста ок е но ако продолжи врската подолго време тогаш не е збунетост..Иле не е тој тој што не разбиира и лежи на душа или не е сроден.. Понекогаш сме или задоцнето стигнати до сродниот кој се случува да е женет. Пријателски разговор и веднаш осекаш дека би му припаднала несвесно добро и сродно, или пак од инат или гордост не сакаме да си признаеме дека е тој тој од причина што секогаш бараме повеќе и повеке не следејки ги ставовите и желбите на партнерот,,
Оној што знае што бара тоа и го наога како сродност и припадност мила..
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 14:57

Srodni dusi mozes da si najdes milion. Samo treba da si dozvolis da gi otkries.

Ke se iznenadis kolku luge na svetot moze da se narecat "tvoi srodni dusi"

Veni Vidi Vici
Кон врв
AngelBaBy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AngelBaBy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2006 во 18:07
Srodna dusa nemora da e samo partnerot moze srodna dusa da bide i najdobriot/ta drugar/ka i smetam deka postoi srodna dusa samo sto ne e edna
"Where is the life we have lost in living? Where is the wisdom we have lost in knowledge? Where is the knowledge we have lost in information?"
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2006 во 18:13
uste ja baram!!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2006 во 18:33
mozebi ja najde?!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2006 во 18:35
aaaaaa
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 15:13
Obavezno ke se najde srodnata dusa, barem ednas vo zivotot!
Veni Vidi Vici
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 15:17
има има само бидете отворени искрени активни ........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.