![]() |
|
Што е права жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 23> |
Автор | ||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
btw на комплимент некои го креваат носот
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Ak go krenit nosot, bar ke znam deka ne e za mene....ama ak ne go krenit i lazno se nasmejt.....sum go popil
![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Samo da se razbereme , jas pravam muabet opshto za zeni ne za mojata zena
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Razbrano e....i jas opsto pravam muabet ![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
нема права жена...
без прав маж... |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
како што е права жена ?? Па ....ЈАС сум беее !!! права жена !!!
Кога одам по пато знајс колку идам право.......ами да се чудиш по права од мене здравје ![]() |
||
![]() |
||
Lucky lu ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
|
PRAVA ZENA E BIJONSEEEEE PO PRAVA NE MOZE DA BIDE..........
|
||
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
права жена...онаа која го избрала правиот маж
по некое време секоја жена е права жена само во очите на туѓите мажи...ама ...има исклучоци ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Права жена е таа жена што може да:пере ,готви ,чисти ,сака мажот си и децата си..........правата жена е таа што има време да оди и на работа и да има време за децата и за мажот си.
Изменето од емил - 04.Октомври.2009 во 17:58 |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Апсолутно се сложува со ова и да додадам дека од сето тоа најмалце што сака да добие е внинимание од мажот и признание за тоа и најголема награда би и било да и се возврати со љубов.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
Prava zena e onaa samo sto ke kazam deka e samo za mene......i sto ke i ja ispeam Supergirl - Reamon
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Пенелопа...и завидувам.
|
||
![]() |
||
|
Ako e prava zena, ne treba da znae ni da gotvi, ni da peri.....jas ke gotvam i peram ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
колку е умна денешнава младина ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |