|
Македонска Енциклопедија |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 65> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako de i ti ke napises Enciklopedija BAN-BG akademija na naukite-hehe lepo ke ti bide |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~mozhe li negde da se simne sodrzhinata na enciklopedijata od net? da vidam shto pishuva vnatre molam~,,~ gledam golema fama se diga okolu nea a jas ne mozham da dojdam do kompletnata sodrzhina i da osoznam shto tochno saka da kazhe avtorot~,,~
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ја најдеш кажи, сите ја бараме
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех сега , сите
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите ja
по 2 енциклопедии |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро ај, не сите
Маршале, не сакаш да прочиташ што пишува внатре пред да ја изменат? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зарем треба да читам нешто што веќе го знам
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај смееш ти да не знаеш, со толку титули: ем доктор, ем маршал, ем администратор
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa veke znae-Ziva enciklopedija, aj neka go smeni Blaze i redakciskiot odbor, pa da ne im plakame na site honorari-neli sme vo recesija
|
|
|
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~ Bashka od sekogash ne sum bil nachisto so faktot ,,abara ubara,, retko koj tochno znae za sodrzhinata a vece na golema vrata protesti uaaa, uaaa kako po navika ~,,~ AKO ENCIKLOPEDIJATA E NEDOSTAPNA NA KOJA OSNOVA PROTESTANTITE PROTESTIRAAT ili ne im e bitno ,samo da se protestira e bitno hahahahaha...CCCCC... ~,,~epa dragi prijateli za toa se naodjame vo zhivoto blato mkd. bidejci na nikoj ne mu e bitno:
a)ako se deklarira kako vernik vo shto veruva - samo ja sledi masata b)ako e vo nekoja politichka opcija -koj e idealot na istata c)ako nekoj mu rekol da izleze na protesti-za shto se protestira itd.itd.idt i ushte mnogu mnogu tudjoglavi sledenja~,,~ |
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
буквa "Б" има ли во енциклопедиата?
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа во моментов не е актуелно во Македониjа...Даj Боже да не стане! |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кое?
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bugari saka da kaze? pa ima kako da ne nema, no podobro e da ne znaeme, barem jas mislam taka zosto nadvoresnata politika ke odi u pm
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |