|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 8283848586 102> |
Автор | |
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ne sheta.....Shetam samo malku sum si Posesiven izgleda... :) ili shto bi rekla ti malku povekje.... A za temichkite gleam ima interesni i zdravje od ponedelnik se spremam da pochnam da gi obrabotuvam.... Inaku denes ko za Petok Tapa...edvaj chekam da mi "svrshi" rabotniov den i da mu ja duvanm na Kafe.,... |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde koj e za kafe - flert ...... ?
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се читаме во понеделник Деко имај прекрасен викенд полн со флерт и незаборавно моменти |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne mostoi zaboraven moment.....samo moment koi e pogore ili podolu vo memorijata.... Inaku ubav vikend na site..... |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mostoi=postoi
|
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e normalna rabota da se fletufas so koleskite
|
|
mbm
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала многу... и ти да си пројдеш сончево и весело за викендов... а ајт сега на кафе со мене,зш јас само шо тргнав. |
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno flertuvam so eden kolega sto e so mene vo grupa-da pomine pointeresno denot na faks-nisto seriozno sepak sme kolegi!!!!
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas momentalno fletuvam so koleskata sami vo kancelarija no sepak ke ostanime nie kolegi
|
|
mbm
|
|
Patnik
Група Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, воопшто невкусно...не флертувам никогаш со колеги,а посебно не на работно место.
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашо бе друже, па поинтересно од тоа нема верувај
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Patnik
Група Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај, ќе ти простам за тоа друже Поинтересно нема ако сакаш да си во центарот на оговарање во сечија уста....кој колку сака, индивидуално е .
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууууу па да не те гаѓа случајно те*е тоа оговарање Право да ти кажам ама ич не ми чуе дали некој ме оговара или не, ако има лице нека ми каже у фаца, а ако не, ама ич не се замарам, а сепак убаво си поминувам , море одлично си поминувам... И сеа криво им е на другите, лелеее ние не моежеме а он може и ајмоооо усто почни да сереш.... Море кој ги врти ич не му се замарам, а јас убаво си живеам
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Внеси реплика | страница <1 8283848586 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |