|
БИРАЈ, комотно, или убаво??? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
38 ко од шале, со позорт и 37, а во 39 фудбал игра
|
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секогаш ми е мене комотно во мојата облека, а и мене ми се свиѓа, нормално како и на другите, што другите носам и јас, ама повеќе гледам да ми е комотно во нив!
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лесно ти е тебе - ти си машко |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова на пример какво е: комотно или убаво?
Или ни едното ни другото? |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш преска размислував на тоа. како им е на женските во сред лето на најжешко натрупани со прслачиња и такви дрнгалашки други, а машкото само на боксерки и доста е |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислиш прслучиња
комотно си е комотно.... ама убавото сепак... некако ме влече... повеќе на око |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......sakam da napisam nesto,zenite na forumot ke me razberat sto sakam da kazam, doma imam visoki stikli koi koga gi nosam mi pravat zuljevi na noga,ne se udobni ama ic, ama trpam, bitno e mi pravat keif i sum ispolneta, a toa so posle izlvanje vo niv, noze me bolat nema veza se zaborava, zeni vie znaete neli..........
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не купувам нешто во кое не се чувствувам комотно. Тоа значи дека само еднаш ќе го облечам. Со штиклите пак, ако во моментот не ми се ОК на нога, колку и да се убави нема да ги купам |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komotno
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога се работи за чевли, од било каков вид, секогаш одбирам комотно...а за облека, може и нешто убаво, а не толку пријатно...
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znachi,..ima glupi zenski,..ke trpat,..ama ubavo da izgledaat,...
..si mislat deka preubavo izgledaat , koga e najochigledno deka trpat ,..poradi ubaviot izgled! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...во текот на денот низ град или на работно место сум за кежуал варијанта...значи, комотно...а на вечер зависи од приликите...некогаш мора и да се истрпи нешто...не до толку да отидам некаде со скиселена фаца од болка во нозете...ама мала нелегодност од висината на штиклите не е на одмет
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
2vo 1
|
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |