![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 346> |
Автор | |
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам да ти кажам...
Прво дека те сакам и покрај тоа што тие зборови мислам дека нема да сменат многу. Се што направив и изгубив беше за тебе, а сега останав сам, тажен, и безнадежен. Сите моменти ги паметам, и секој ден се пристувам низ крвави солзи...некогаш однадвор некогаш внатре. Секој допир, насмевнка... Веќе немам причина да одам таму, немам причина да јадам ниту да спијам, ама баш немам причина за ништо. Пробав да глумам дека не ми е гајле, ама џабе посилно е од мене и ме надвладеа. Очигледно џабе и се надевам дека ќе направиш обид да ме контактираш некако и да се предомислиш...некако овие денови секој здив на воздух е џабе. Од овој момент секоја промена што ќе ја направам ќе биде токму поради тебе, не затоа што залудно се надевам, туку затоа што се надевам дека така сам на себе ќе си олеснам...и додека го пишувам ова, пак некоја мизерна светлина од внатре како да сака да излезе... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сакам да ти кажам дека сакам да те видам.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
... конечноооооооооооооооо
![]() |
|
![]() |
|
Dark King ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Сакам да ти кажам дека те сакам премногу иако знам дека тешко ке бидеш моја. Те мислам секоја минутка во денот кога не си ти тука. Кога си покрај мене времето немилосрдно гази и прекратко завршува. За жал тешко дека ке ти го кажам ова во лице, не зашто сум кукавица тука зашто не сакам да ти го уништам животот. Иронија...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk..zosto si ednas vakov
![]() ednas ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
sdk
deka epten me palishhhhhhhh breeeee aj oladi me malku ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдтк ......... внимавај со пиперот
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк.....Немаш пауза кога ќе се задрндаш
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
СДК...Многу работи...ама не знам од каде да почнам...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК.....од почеток
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
СДК....
Изменето од ninja_34 - 03.Октомври.2009 во 02:41 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдтк...на нашите стравови,делења,множења,растргнувања им дојде крај...новите почетоци се секогаш поубави,насмевките поголеми...пеперутките сепак биле тука...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Ивона02 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
sakam da kazam
te nema ninga |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |