|
Пожар во манастирот Св. Јован Бигорски |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
целиот дел што се наоѓа позади манастирот на сликава е збришан, се надевам дека со помош на властите ќе се обнови
барем беше спасено она што е највредно во комплексот |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жалосно е ако излезе дека причина за пожарот е ќовечката негрижа. Луѓето очигледно не сваќаат дека манастирот постоел векови, дека некој водел грижа да го сочува, да го остави во наследство на генерациите. Тој мир и тоа спокојство што се чувствува таму горе само треба да се доживее.
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA SE POMOLIME ::::ZA POBRZA OBNOVA::NA NAJOGOLEMIOT DUHOVEN SVETILNIK:::::: POZDRAV DO SITE PRIJATELI::::::::::I OSTANATI:::::::::
OVA NE SMEE DA SE ZABORAVI!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
молитви ама и пари
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе шо се случува....ето еден од тоа монасите у 3 сабајле бил буден , му се припушило цигара , криел се , арно ама друг се разбудил и за да не го фатат де вам де там то догорчето скрил го под кревет заминал и подзаборавил го..... каква штета....а пред скоро бев таму....убавина без доволно зборови да се опише ... жал ми е многу но како што кажа и Г.Г.Стефан во интевјуто за Канал5....негрижата си го направи своето !!! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жалосно е...Сестра ми скоро беше,јас не отидов да прошетам по овој дел.
Толку несреќи не пратат последно време во Македонија..... верувам дека пожарот е подметнат |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми мириса на Бранко...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само кривоверци палат цркви и манастири , така покажала историјата
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар Бранко не е кривоверец?
Му е гајле многу за културно и религиско богатство, кај може да се помири со факт еден Груевски да “ја внесе“ Македонија во Европа, а не тој? Кадар е се да направи, впрочем останаа многу сомневања за негово инволвирање во атентати...Бране е бескрупулозен човек, мафија, не може да се помири дека не е на власт па само буцка... Чадот од Бигорски мирисаше на виски...на Бранко. Кој што сака нека рече, за мене Бранко е кривец. Изменето од maria_magdalena - 01.Октомври.2009 во 10:49 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С. Бранко и она...она..сувото, да не го речам правиот израз ќе ме караат
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај немој
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема, нема
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
до каде може да се оди со оваа хистерија ?
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во денешен Вест пишува дека кујната била комплетно реновирана пред една година...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |