|
Големиот Брат |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOGAS ne bi ja gledala taa emisija,ni na son..Site tamu se nemoralni i maloumni,od niv nisto ne moze da se nauci..Rezil i katastrofa drugo nema.
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа, тоа интернационално шоу е?
Каj нас - национално...биг шит, би кажала... ништо поучно...само видиш дека лугето се претвориха во волци еден за друг и секоj сака да прецака другиот...а, да...сексот го искористиха ко трамплин за нагарадата...ама не познале баш, се уште сме си на Балканот / не само географски/...така да тоа не се котираше... Изменето од pagane - 28.Септември.2009 во 14:36 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i ne e tocno deka nasata bi prifatila seks za 100000 evra..iako ima golema podrska od majka i i sestra i..
pa i da i go bapnat ....golema rabota!..barem ke znaeme koja e koja...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c c shto se snima se i seshto i se dozvoluvaat vakvi nemoralnosti i nema cel nikakva ovaa emisija-glupo
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...daj ne bidete konzervativni!....sto Vi smeta souto?
inaku,jas ne go sledam(sramota bilo da se gleda), samo go citam prenosot vo eden dneven vesnik..i bas dobro se izrazuva novinarot..vo stilot:
-otkoga vleze vo sobata ,mu se kaci na stomakot i pocna da ja masira,ama poradi toa i toa,masazata bese prekinata i otidoa pod tus ...i .....pa dojde cickoto so mustakite, ja izmeri od glava do peti ..i rece nesto...i.t.dalje!
+,mozno bilo pojacanje od Makedonija da dojde,sestrata bliznacka.taka da nemajte gajle..so eden udar dve muvi .
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagor ...sekoj ima svoe mislenje no souto e vistinski haos
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oва е јако!!! |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
souto e edna golema glupost
|
|
Пупенка
Нов член Регистриран: 30.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шоуто е супер
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто за РМ?Тоа си е нејзина брука. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Пупенка
Нов член Регистриран: 30.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер е нашата
|
|
aceviz
Нов член Регистриран: 29.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izjava od nejzina dobra drugarka; ako neka vikaat site sto sakaat i deka se drogira i deka se ebe i deka toj ja lizel na intimni mesta ali nekoj den koa ke ja nema site ke recat e taa e taa sto znaese da zivee
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Такви реални шоуа ко Биг Брадерот, Озборнови, Кејти Прајс-Џордан и сите дебили што се 24/7 под лупа на медиумите ми се гадат, ми се повраќа од нив и апсолутно ми се најголема ноќна мора на телевизија.
Ниту мислам дека се кул, ниту занимливи а ниту храбри туку обични патетични фаци кои се болни за внимание и заработка за кусо време, како и себе промовирање(кое е за жал најчесто неуспешно).
Big Brother е убедливо најголемото срање што може да се прикажува, џабе потрошени пари.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најглупавото шоу во светот!!!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |