IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - DMF 2009 Igor Spiroski portfolio
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

DMF 2009 Igor Spiroski portfolio

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2009 во 23:24
Originally posted by Glecin Glecin напиша:

...
-UMOREN SUM VEKJE DA INSISTIRAM NA PROMENI I TOA TOLKU OCHIGLEDNI, UMOREN SUM VEKJE DA SE UBEDUVAM DO BESKONECNOST ZA RABOTI ZA MENE TOLKU OCHEBIJNI

- SAMO SAKAV DA PRIDONESAM RABOTITE DA MRDNAT OD MESTO NO ME CHUDI STO UCHESNICITE NE RAZBIRAAT ZOSTO DMF MORA DA SE PROMENAT.....PA MI E SOSEM NORMALNO ZOSHTO DMF I NEGOVITE ORGANIZATORI NE SE MENUVAAT.

- NE SMETAM DEKA TOLKU MI VREDI IMETO NO SMETAM DEKA VREMETO NA ZHMURKI E ODAMNA POMINATO, IGOR SPIROSKI E AVTOROT NA FOTOGRAFIITE I NEMA NISTO NA SVETOT STO KJE GO PROMENI TOJ FAKT.
...

mozebi bash vo povrzanosta na imeto so deloto lezi problemot... lugeto se naviknati prvo da go vidat imeto, pa spored nego ja gledaat fotografijata, go citaat tekstot, go primenuvaat sovetot... загриженост
sto da ti kazam, probaj anonimno da deluvas ili menjaj ime намигнување

Кон врв
sasebt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Октомври.2007
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 09:58
pa da, koa ke razmislis malku, ako zirito go gleda imeto i spored nego odlucva, toas tie se krivi i kompromitirani, a ne fotografot. od druga strana, i da e anonimno, nekoj ako se znaj so zirito, mozi da mu gi pokazi fotkite "skrisno" i nikoj da ne go znaj, i pak da se naprai muchka.

slozena e ovaa nasa makedonija so da praime
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
Кон врв
Glecin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glecin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 22:06
"......pa da, koa ke razmislis malku, ako zirito go gleda imeto i spored nego odlucva, toas tie se krivi i kompromitirani, a ne fotografot. od druga strana, i da e anonimno, nekoj ako se znaj so zirito, mozi da mu gi pokazi fotkite "skrisno" i nikoj da ne go znaj, i pak da se naprai muchka.

slozena e ovaa nasa makedonija so da praime...."

aleluja.....mislish deka ova sto go posochi ne funkcioniralo nekade daleku vo minatoto???

ne e voopsto slozhena ednostavno e i tvrdam deka ednostavnosta se sostoi vo transparentnosta a toa e ti da gi znaesh moite fotografii so koj konk*riram i jas da gi znam tvoite a zhirito si ima druga rabota !!!
There is more in life than books you know, but not much more!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.