IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 137>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 20:58
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

momentalno se fativ za dab, mi treba inspiracija големо%20гушкање

tuuu sto ne kaza, samo sto otvoriv Skopsko, znaes Skopsko i se e moznoнамигнување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 21:02
pri kraj sum, se mislam za vtoroto размислување ...za da mi bide se' mozno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 21:03
A mene na glaa mi se kacija da stanam od tukaтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 21:08
zatoa imame dva, za mir u kuka. Ti srzi im tamu : - Znaete li koja sum eej ! Pali - gasi sum, kut tamu da ne vi opnam po eden ban !
Ja obicno gi ukutuvam so dalecinsko, ama obicno reakcijata e :
 - Abe ne se glupiraj da ne ti go aknam od glava !
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 21:19
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 22:01
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

zatoa imame dva, za mir u kuka. Ti srzi im tamu : - Znaete li koja sum eej ! Pali - gasi sum, kut tamu da ne vi opnam po eden ban !

газење%20од%20смеење
Za ova imas edno Skopskoголемо%20гушкање
I da ti kazam jas gi baniram, ama imaat dupli nikoviголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 00:28
... излезе од грмушките со гаќичките во раце и тргна накај мене. Се уплашив и фатив да бегам. Кога мислев дека земав добар залет се свртев назад, но некој корен од дрвото покрај кое минував ми се испречи на патот и се испружив колку сум долг на необлежената патека. За брзо време тој беше обележан со крвта од мојот нос, зад мене се слушаше тешкото дишење на непознатата која врисна задоволно затоа што бев веќе на дофат. Сигурен глас излезе од нејзиното грло:
 - Те пратам одамна, те читам на тој форумот на кој висиш деноноќно. Научив каде живееш, но ти не излегуваше од дома. Бев упорна зошто сепак некогаш мора да излезеш од виртуелното к*рчење бар да купиш леб и млеко. Мојата среќа е што додека стигнеш до продавницата мораш да поминеш низ оваа шумичка и конечно да бидеш мој ! Ахаха !
Почнав да ползам и лелекам низ прашината, а таа продолжи :
 - Мафташ со тоа таквото низ форум и стрвиш млади моми, ај да те видам што маж си сега !
 - Ама ја само се зезам и лечам комплекси ! - се обидував како црв да и’ избегам, но веќе ја дофати едната моја нога и додека се тргав ми ја соблече кондурата, мојата испотена чорапа бргу ја впи прашината низ која лазев. Се појави одвратна смрдеа која ја натера да се повлече за момент кој ми даде предност да се исправам и клатејќи се како кукла на конци да потрчам. Се посигурно беше дека ќе и’ избегам, а зад мене се слушаше нејзиниот очаен урлик :
 - Ќе те чекам и ќе те начекам! Бар да беше недододелкан виртуелен манијак, а вака не знам на што сум ! Ќе те начекам, џабе бегаш ! Лебот и млекото што ти испаднаа се за мене ! Ахаха !

- Пак не си купил леб и млеко, а ?!
Ја исправив главата со која сум заспал пред мониторот :
 - А ? Што, кој ? Е па ете се случува - промумлав сонливо
 - Леле, заспал пред монитор, е сега ќе ти го исклучам - брза и строга рака направи со маусот “ Turn off ".
Се исправив и тргнав низ ходникот кон купатилото, зад мене истиот висок глас :
 - Абе зошто ти се искинати алиштата ?!
Погледнав во делот ходникот каде стоеа чевлите, едниот чевел го немаше !!!
Низ прозорецот се чу :
 - Ахахаха ! Ќе те чекам и ќе те начекааам !...

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 00:38
газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење збунет бе!

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 18:21
ахахаха

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2009 во 11:29

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 11:23
... имаше една жена. Никогаш немаше маж иако имаше мажи, но тие беа пијаници кои се потпираа на неа, опиени од себе дека некогаш светот ќе чуе за нив, а таа е тука само да им го држи чадорот во невремињата кои ќе ги зафатеа. Најчесто говореа за тоа што го поседуваа и како изгледаат пред светот, знаеше дека е само дел од тие поседувања, таа мислеше дека секаде е така. Беше само дел од фалбите и со текот на времето се убеди дека треба да се гордее додека виори како знаме на кров на некој празник.
Само оние ретки денови кога подолго ќе се загледаше во огледалото без намера да се дотерува, ќе си речеше дека е доста и заминуваше без траг да остави зад себе.
Во новите моменти се менуваше во поинаква од претходната, но само наизглед, правилата ги почитуваше, мажите се менуваа, а остануваа исти.
При рака и’ дојде некој филм во кој се говореше дека е базиран на вистинска случка. Во него за неа беа само глупости каде се сакаа и зборуваа само за нивната љубов, добро се изнасмеа. Секаде на островот имаше само куќи од трски и живееа главно од риболов. „Какви прости дивјаци“, си рече во себе „Кога во слободното време се држат за раце, се бакнуваат на секои десет метри и не се срамат од никого“. Многу иницијали со срца беа изрезбарени на стеблата од дрвјата, а како беа вешти со нож ги резбаа и ликовите на своите сакани, немаше стебло кое не беше украсено со резби - симболи на љубовта. Се беше така просто и едноставно. На крајот од филмот имаше мапа каде се наоѓа тој остров.
„Добра шега“, си рече и замина да се виори пред тие што ја познаваа иако се запраша дали навистина се познаваат, но бргу ја затрупа таа мисла со светкави впечатоци...
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 11:54

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 13:43
...иако си морска сирена, не ми е тешко да се носам со тебе. Иако знаеш да ме повлечеш во длабочините за кои не може ни да се раскажува, те изненадувам зошто знам дека воздухот не е неопходен, зошто знам дека ти си, ни ти не знаеше. Ти докажав дека се’ друго постои заради тебе, не беше тешко, видливо беше зошто сакав да видам. Еден поглед ми беше доволен и ниедна далечина не можеше да ја сокрие твојата длабочина. Ние сме едно и единствено, задоволни меѓу потонатите работи кои некогаш постоеле заради другите, а сега постоиме заради нас и не се сомневаме дека сме излезени од сенката на светот.
Покрај потоната Атлантида минуваме, како обично нешто ја гледаме, но изразите наши се менуваат кога ќе се погледнеме, четри пламена видливи во морските длабочини надалеку, на зборови човечки заборавивме, само сме тела и дела, повеќе и полесно се изразуваме.
Секоја наша клетка од љубов е допрена, овековечена на дното да гори, а кога на површина ќе излеземе ѕвездена патека нови длабочини ни‘ нуди. Те прегрнувам и имам повеќе од било кој свет што може да понуди.
Цел свет ми е понуден, твојот свет, во него живеам, го додавам и мојот, тој сега е огромен со неограничени простори, но ние сме јавачи на мисли, секогаш сме близу,секогаш на иста мисла се ноѓаме...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 13:56
убаво...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.