|
Дали сте ЗА или ПРОТИВ електронските игри |
Внеси реплика |
Автор | |
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Септември.2009 во 12:18 |
mi trba vakva akenta....
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го сменав насловот на кирилица да е :)
И јас сум за електронските игри не гледам никакво штето влијание додека се конзумираат во одредена доза :) да се се претера нечини . Значи да претставуваат само забава во слободно време , а не опсесија и начин на живот. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За нормално,не гледам штетност во игрите нормално кога се има граница во тоа како и за секоја друга работа.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас сум за... ама може и да претера, како мене
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум за ама во границите на нормалноста...
инаку за мене не преферирам многу да играм игри.. |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za
|
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam deka bilo koj e protiv elektronskite igri...Ubivanje vreme, natprevaruvanje so (ne)prijateli...sigurno ne ce e dobro da ti stanat igrite zivot ( osven ako ne zarabotuvas od niv)...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Електоронските игри се во ред,се додека не почнат да се мешаат во реалниот живот.
Иначе се заразив со Империја он лајн,ама ќе ми помине,за едно 7 месеци кога ќе заврши светот 5 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja go pleskav Travian 13 meseci....koga zavrsi ko da se rodiv...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
halfelfpaladin
Нов член Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |