|
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2009 |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | ||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се извинувам што не одговорив на првиот пост. Изложбени формати за ДМФ се 20х30cm до 30х45cm |
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фотографиите, доколку си во Скопје, може да се донесат следната среда (30.09.2009) во просториите на Мала Станица. Јас ќе бидам таму од 20часот па до крај |
||
vrzalec
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok, jas i na toa mislev, znam deka obicno ti si toj sto se zalaga za dostava na fotkite, pa ke te maltretirav, ama aj denes gi prativ po posta, zavrsiv rabota, pa se gledame na izlozbata.
Pozdrav |
||
vikbik
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali nekoj skoro bil da odnese fotografii na navedenata adresa?
|
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фирмата PIX+ од Скопје како спонзор на ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА од својот асотриман ќе додели награди за победничките фотографии
|
||
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BOBS ili kazhete gi nagradite ili ne kazhuvajte deka ima nagradi, ova e smeshno a potrebite na DMF da se davaat nagradi za mene e nevidena nebuloza. Zosto!??? Vredni nagradi???? Pa vrskite i pritisocite kje se zgolemat puta vrednosta na navradite. DMF se od revijalen karakter i takvi treba da ostanat a ako dava pixplus D3 siguren sum deka prvonagradenata kje bide mediokritert!!!!!
))) DMF se vo osnova presek na sovremenata makedonska fotografija vo edinica vreme i pokraj toa sto ima nagradi osnovata na sluchuvanjeto e od revijalen karakter- ne sum za dodeluvanje na nagradi. P.S Sepak ako davate nekoj D3 kahete so vreme....!!! Pozdrav |
||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
||
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
istoto go pomisliv vednas koga doznav za nagradite... iako ke uchestvuvam samo za da prezentiram nekolku fotografii, sepak ostava loso cuvstvo pretpostavkata za nagradi i eventualni lobiranja za tie nagradi... |
||
m_p
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajmo lotarija ;))
podobro kje beshe da se kjuteshe za ova i da se spomneshe na samiot den na izlozbata... ama... Изменето од m_p - 28.Септември.2009 во 22:14 |
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prva nagrada peceno prase :)
|
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
praseto nikon ili canon e?
|
||
Vlado Georgiev
Нов член Регистриран: 29.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum ti voen muzicar, i fotograf sto naucil da sminka!! I stojam so ime i prezime! Toa sto sum godinava vo ziri i sto sum predsedatel na "Fotografika" e zatoa sto nekoj me predlozil, a mnozinstvoto me izglasalo! I SE do sega sto imam postignato e moj licen trud!
Изменето од Перун - 29.Септември.2009 во 23:22 |
||
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nisko e vakvi navredi da se plasiraat....posebno na temata so naslov Denovi na Makedonska Fotografija ( bedno izgleda i kje go zamolam Ladislav da go editira postot ),
no istovremeno me pogoduva faktot deka Vlado najde vreme da dade odgovor koga se raboti za lichna navreda a ne najde vreme da odgovori koga bese prozvan kako izbran Pretsedatel na FK Fotografika da odgovori na prashanjata vo vrska so organizacija na DMF upateni do Fk Fotografika P.S Pretsedatel znachi da bidesh prv a ne posleden na stranicata!!!! |
||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro sega, moze covekot nema vreme za forumski aktivnosti...se gleda deka samo sto se registriral.
@ bobicar1: Uste edno prashanjce. Slucajno mi se promakna (imo, dobra) fotka so dimenzii 20x20. Dali bi vlegla vo konk*rencija ako se zeme v predvid minimalnata dimenzija od 20x30? Isto taka (oti se plasam deka nema da stignam) dali moze i jas da gi predadam fotkite utre vecer vo MS? Molam za brz odgovor. Logicno. |
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најчесто принтан 1:1 формат е 30х30cm
Бидејќи најмалиот изложбен формат е 20х30, а најголемиот 30х45, логично е да 20х20 не спаѓа во дадените рамки Фотките може да ги донесеш утре во МС Поздрав |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |