|
Дали хакер може да ми направи проблеми пр |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
SIVIOT VOLK
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 18.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блокирај го!!
|
|
_____,^==¬¬¬¬_/|___
)_,.--'''[ µ''\_\****”””””” ......._П___________ ___Л___ ....../ ;;;;;;_(___)________|] ..../ __===_____________/ .....) /-----(_((__) / ....//------0,------- _.//-- |
|
Lucky lu
Група Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ti go frlil pikot i ako se razbira dosta od hakerstvo i ako e nesto seriozno moze sekako da ti nasteti i da go izbrises od kontakti taka da gledaj da se preminat granicite pozz
|
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да.
Затоа будно внивајте и не оставајте траги зад себе. Но и тоа не е гаранција. |
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може само ако ти прати нешто и ти тоа го прифатиш |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако. Тоа дури го прават и некои добри форумџии..........
Пази. Се снима... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja taka ednas se zafrknav prifativ nes od edna licnost i vednas mi go hakna msneto:)
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |