|
Големиот Брат |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | ||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi go be nasevo"domajcince"cukni ja glavata drvo!!!
А1 да го тргне од ударните термини ’Големиот брат’
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
македонијоооооооооо брукооооооооооооооо
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за Вруток, имало освестени луѓе во земјава-има надеж.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
CVETA777
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да пуштеа барем постара преставничка од Македонија. И не толку лесна во паметот.
Изменето од CVETA777 - 26.Септември.2009 во 14:01 |
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ова е срам за Македонија! Ццццццц шо има во главата оваа бре?
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие што не живиме во Македониja каде може да го гледаме?
Молим ви даjте линк
Фала
|
||
CVETA777
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.mtsmondo.com/velikibrat3/
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поглупо нешто од овие „реални шоуа“ немам видено, зошто воопшто луѓево се замараат да ги гледаат
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сите грешки, од типот, кој како се однесува во реално шоу, кој и кога, т.е. во кој термин го пренесува тоа, а и на крај, кој го гледа сето тоа, се сосема различни работи.
однесувањето на девојката не би требало да се осудува, од проста причина што има многумина од оние кои ја осудуваат, само заради тоа што ја има на телевизија, а истите тие, кога никој не гледа, работат, „можеби“ и полоши „гревови“. а самата таа има цел, 100.000€, што рака на срце и не е мала работа. грешката на А1, што има на нејзините канали, А1 и А2, е повеќе работа на советот за радиодифузија. а тоа што ние, како гледачи сакаме да гледаме, а при тоа никој не заборава да гледа, кога ќе најават скандал, е само една од одликите на човекот, љубопитноста, која само малку треба да се надразни, па да проработи! мноооогу е лесно да етикетираш и да плукаш кон некој. никој не праша, или да се заинтересира што работело момево пред да влезе во куќата. може е некоја глумица, која сето ова го одглумила!? |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овде воопшто не станува збор за осуда на девојката (која не е ни за пример).
Таа имала цел-100 000евра, и за тие пари решила да има секс=проституција. Сето тоа се одвива пред камери оидносно јавност и таа го знае тоа=егзибицинизам (а тие што го следат-воајери) Трите поцрнети нешта спаѓаат во сексуални девијации. Јас не сум должна во ударни термини, макар случајно да гледам такво нешто. Особено не се должни децата да следат девијантни работи кои демек, треба да им станат нормални. Драго ми е што не сум единствена. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сексот не е докажан (може е сето тоа само глума). значи нема проституција.
нема егзибиционизам, нема воајери, всушност не, воајери има :) погоре, во соопштението на Здружението на граѓани ’Младински центар Вруток’, се спомнува промискуитет. за што нема основа, ако немало секс, нели!? само да спомнам, може не бев појасен, не го гледам шоуто, повеќе би сакал да гледам фудбал, како овој сега Сандерленд-Вулверхемптон. само ми беше интересно, како сите одма се нафрлија на момето, како да, не дај боже им стапнала на стопала. значи коментирам само со претпоставки. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kako i da e NASATA ke ja naguzat!..porano ili podocna,ke go papa sapunot.
BRUKA za RM ,bas vo vreme koga site ne ....dupat,uste ova ni trebase...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каj вас е за прв пат??
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne ma,imase i porano,samo prakavme pastuvi togas!i onaka,od srce..navivavme za nasiot..i posle toa..normalno ..ovacii po izvrsenata rabota..kao bajgi NIE sme se omrsile...!
ova sega....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |