|
Големиот Брат |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | ||
CVETA777
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Септември.2009 во 14:34 |
|
Големиот Брат - реално шоу
BIG BROTHER во моментов е најпопуларното и најгледано реално шоу во светот. Emotion Production Големиот Брат за територија на Србија, Босна и Херцеговина и Црна Гора за првпат го продуцира во 2006 година. До сега се прикажувани два серијала на „Големиот Брат“ и три Големиот Брат ВИП, со познати личности. Пред нас е „Големиот Брат 3“, во кој за првпат ќе учествуваат и натпреварувачи од Македонија, а ќе се емитува на А1 Телевизија. „Големиот брат“ е формат во кој се натпреваруваат помеѓу десет и дваесет одбрани натпреварувачи, коишто живеат во куќа на Големиот брат 100 дена, борејќи се за награда од 100.000 евра. За време на престојот во куќата натпреварувачите немаат никаков контакт со надворешниот свет. Во куќата нема телефон, телевизор, радио, весник, ниту пак книга. Дозволено е да се донесе само гардероба и средства за лична хигиена. Не е дозволен никаков апарат кој служи за комуникација. Во куќата се снима 24 часа и луѓето не смеат да се кријат од камерата или да не носат микрофони. Насилство и било каква дискриминација во куќата е најстрого забрането. Големиот брат пред натпреварувачите става дневни и неделни задачи и на тој начин тие заработуваат буџет од кој купуваат храна за својот опстанок во куќата. Доколку успешно ја решат задачата ќе имаат поголем буџет, во спротивно ќе имаат само основен буџет кој нема да дозволува никаков луксуз. Изменето од CVETA777 - 25.Септември.2009 во 15:06 |
||
CVETA777
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали новото релно шоу Големиот брат ке ни донесе победа?
Нашата 19 годишна претставничка Виолета Ралева од Скопје и уште првата вечер ги разменија страствени бакнежи и топлите прегратки. Скандалите ја зголемуваат гледаноста на шоуто па секако нашата преставничка ке остане во куќата до крајот на шоуто Големиот Брат. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од она што видов на А1Ексклузив, се гледа дека е некоја непрокопсана...
Инаку од reality-show чат пат ги гледам оние на Travel and Living, особено знам да седнам и да го погледам семејството џуџиња со децата, тоа е храброст и соочување со себе и реалноста и изнаоѓање внатрешна сила да се прифатиш и продолжиш. А вакви “скандали“ која ф****а не е кадра да направи, само ме интересира родителите ако ги има што велат. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ужаси!, не знам како им дозволуваат да снимаат вакви шоуа.
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a golemiov brat, e edno golemo sranje na luge bez moral i mozok, zelni samo za slava i najbitniot faktor- da stanam poznat! Изменето од blackeye - 25.Септември.2009 во 20:35 |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бог да чува се вика тоа, среќна сум што моите деца, иако не им забранувам, сами знаат што вреди да се гледа а што не. Се чудам на луѓе кои следат вакви работи, навистина, па уште да навивам? |
||
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne samo da navivam...da glasam, da prakam poraki, da frlam pari bez vrska, za da tie tamu gospoda po cel den jadat, pijat, se izlezavaat kako debilni ( ne daj boze )luge.... ma definitivno mu fali nesto!!!!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
по природа не сум потревџија , животот ми е доволно интересен . Поготово да гледаш е.... у живо , боже сачувај се е....на тв !! јаооо замисли , ЕУРЕКА . Денес беше тема на муабет ова срање и еден ми вели , а бе знаеш ти дека има гадни манијаци кои по цел ден чекаат да се деси нешто и плус плаќале грдни пари за 24 часа онлајн дркање .господ напомош на сеирџиите . јас сум против ваквите емисии . Пополека тераме накај американците
Изменето од la fille - 27.Септември.2009 во 09:46 |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Експлицитно пишуваш, а оваа анализа ептен ме бендиса, за жал така е. Изменето од la fille - 27.Септември.2009 во 09:48 |
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала марија магдалена , сакав да кажам емисиите не се као порано , гледаш има емисии од типот : Се за љубов , 24 часа свадба во соседна србија ,итн ... луѓето горат да гледат туѓи моменти на среќа , тага , бес , ова искрено не знам до кај тера со сеирџилукот ... интересен медиум е и фејсбукот , па чак и као тема
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Потполно си во право.
|
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dosadni se,site pravat nesto preterano za da bidat zabelezani.....
ne gi gledam |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас би го нарекла -шоу на фрикови...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ги гледам, но читам што се дешава. Оваа нашава како невидена к**, јбг, клошарка невидена и таа и сестра и
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |