|
Цинкатор |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одличен одговор никогаш не знаеш како завршува браво млада и луцидна девојка |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам комшика со долга врска,дечко и веќе година дена го гледам како си се мувка до една..........Сигурна сум дека не сум единствена што сум приметила,ама зошто јас да бидам таа што ќе ја растури таа врска. И незнам како ќе си го свати тоа, можеби ќе ми се налути дека само сакам да ги скарам,зошто она живее во свет во кој мисли дека многумина има љубоморат........(шо нема врска)
Поради нејзинот лев карактер ќе си молчам но,ако најверна другарка во некоја во ваква ситуација, би и спомнала некако.Можеби не дирекно,но да свати за да припази и да открие |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum kazal vejke vakvo nesto. Toa ne se premolcuva, no sepak specificna rabota e i mora mnogu pretpazlivo so licnosta na koja i ja kazuvate taa vest. Pred 7-8 meseci, cimerot imase povejke mesecna vrska, kako od "bajkite" za nego. Jas, golem maler kako i sekogas, mora da primetam i doznaam takvo nesto. I, kako da mu kazam. Moze ke misli, ete ovaj ljubomoren, saka da mi ja zaebi vrskata. Baska toa, ako bese epten zacapan, i TAA mozese mnogu lesno da mu go someli mozokot. Na kraj, sekako jas go jadev stapot . Da mu kazam, ili ne. Aj si vikam odokolu da ja ispitam rabotava, da ne se somneva nesto i cimerot. A, toj nisto.....tapa, tele, zacapan do tuka biduva. Lele a, cimer mi e......ne se molci....sto da praam. I gi ostavam 2 nedeli, mislam sekoj den sto-kako, nisto ne biva. Ama, pak mene mnogu me nerviraat takvi raboti. Toj i go spusta celo nebo so dzvezdi, a taa mesa levo-desno so gazeto. E taka ne moze ....Go prasuvam eden den "Cimo, koga i kade ke izlagate so zenata ti???"....mi kazuva i tie si izleguvaat na kafence. Kafe laf-muabet, a jas dremam, gi cekam da zavrsat. Cimerot ja isprajka do taxi, taa demek "doma" ke si odi, jas vo drugo taxi, ja sledam nea. Da vidam kaj i e "domata". Vozi, vozi taksistot i zastanuva, izleguvaa taa. Gledam ceka nekoj i odma op v kola. A, taka.....jas po nea, a mrak vejke fajka. Ama fajkanje na lice mesto jas pic majcin sum bil breeeee, vadam tel., snimam, slikam......se si e evidentovano, ajt nazad. Drugiot den, pram kafence i vikam "Sedni cimo, da ti kazam deka zivotot e k*rva, deka jas sum peder i deka nikoj ne cinime" Plemeto orospinsko...losi raboti.... Изменето од bounty_hunter - 25.Септември.2009 во 05:22 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Bounty, taka treba so dokazi. Vidi ti detektivski sposobnosti
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а од кај да знам јас дали и на неа не и одговара по малку да си подзамижува?
јас не сум за мешање во внатрешните работи |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најнеблагодарно нешто кое може само да предизвика проблеми како меѓу нив двајца така и помеѓу тебе и со секој еден од нив ......
|
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se vo vrska...vo red e i da kazes ma da ne bi se mesala,
ama vo brak,pa i deca da imaat....nema da kazam. Kolku i da mi e bliska prijatelkata stoznam jas kakov im e brakot navistina(znam samo od nejzina gledna tocka).I dali se uste se sakaat kako na pocetok i dali treba da se razvedat ako on ja laze....ednostavno ne mi e toa strukata(mesanje vo tugji zivoti),jas da odlucam koga taa ke go otkrie neverstvoto,a mozebi i znae pa od sram nesakala da mi kaze. Mislam deka sekoj ke go otkrie neverstvoto na svojot partner sam...ako toa ne se sluci-samiot se laze i nesaka da vidi,otvaranje oci od strana nikomu ne e potrebno |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da si gledase tvoja rabota [/QUOTE Тоа ми беше цел муабет |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите шпијуни и цинкатори во АПС
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto??? Sakate da kazite deka, ako doznaete deka vasiot najdobar drugar go izneveruvaat, nema da mu kazite, deka ke prekutite???
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |