IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 42>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:14
Originally posted by kompas kompas напиша:

...
Setete se samo na nastanot so studentite i slikata koga Sv. Petka im se pojavi na slika 3 metri od najblikata karpa kako lebdi vo vozduh ....

Ако не ти е тешко, кажи ни за тој настан...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:45
јас знам три куќи во центарот во прилеп ,само на различни локации , години напуштени и ненаселени . Додуша имаше некој што “пробал“ да живее во нив , само за брзо време се одселувал а зошто погодете и сами . Ден денес кога ќе поминиш покрај нив , најубаво е да го “пуштиш појасот “ што би рекле старите во приказните.
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
kompas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Септември.2009
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kompas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 22:46
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Originally posted by kompas kompas напиша:

...Setete se samo na nastanot so studentite i slikata koga Sv. Petka im se pojavi na slika 3 metri od najblikata karpa kako lebdi vo vozduh ....
Ако не ти е тешко, кажи ни за тој настан...

normalno deka ne mi e teshko ...
toa beshe pred nekoja godina ...
grupa studenti se slikale ne mi teknuva na koja lokacija beshe i pozadi niv beshe samo edna karpa i ponataka bezdna, provalija !
i kako shto se slikale posle nekoe vreme koga gi izvadile slikite shto da vidat ... pozadi niv na nekolku metri od karpata znachi lebdi figura vo crna mantija koja shto podocna koga otishle vo crkva ja identifikuvale kako Sv. Petka....
ova inaku go imashe vo site vesnici .
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 23:22
star.vest.com.mk/default.asp?id=155686&idg=8&idb=2451&rubrika=Revija

statija i slika...

Изменето од Omar - 25.Септември.2009 во 00:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 23:45
Пред неколку години не живеев тука па веројатно сум ја испуштила веста, Омар сликата не се гледа...
Кон врв
Stojadin Lord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stojadin Lord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 00:00
Lik moje Stoje
dolazi mi svke noci
gnjeci se u moj krevet stari
meche i pleche
sablazno se smeje
voli me i jos u potiljak zari
u mojoj kozi najbolje disem....
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 00:58
Originally posted by Omar Omar напиша:

star.vest.com.mk/default.asp?id=155686&idg=8&idb=2451&rubrika=Revija

statija i slika...
благодариме за линкчето, ме наежи фотографијата
Чудосреќа
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
kompas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Септември.2009
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kompas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2009 во 01:54
Sakav da kazam deka ne e taa statija nekoja so cel da se "nasamari" javnosta ....
Znachi jas cvrsto veruvam deka postojat duhovi i samo lichnosti so otvoren um moze da razberat deka postojat paranormalni pojavi.

pozz do cela ekipa
Кон врв
ace_boy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BADBOY

Регистриран: 04.Октомври.2009
Поени: 158
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ace_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 16:07
aa kako ne postoele duhovi abe so vi e na vas ne postojat be. samo maline deca od 5 godini veruvaat deka postojat duhovi
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 13:24
Ace,

Ne pocnuvaj so teoriite na sestra ti - Vaznaнамигнување
ne pobaravme nekoj kako tebe
da ubeduva ili da razubeduva dali postojat il ne

So nea imavme dolga polemika
i ne mislam deka treba i so tebe
da ja zapocnuvame istata
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 18:14
Не Важна, не миле, не дедовци...уште еден досаден пост ваков и ќе се телепортираш некаде (опомена кажана на јазикот на мистериите).

Или читај и трај, или вклучи се и кажи нешто конструктивно, не биди досаден.
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 14:02
Interesna sodzhina shto spored mene sekoj shto go interesiraat vakvite temi, bi trebalo da ja prochita i neshto zadrzhi za sebe, kako "znaenje".  Percepcijata na zhivotot i posle zhivotot od razlichni religii, vo ovoj sluchaj Mongolskata. Vo korelacija e so temava DUHOVI, i od nea mozhe da se svati shto vsushtinski prestavuvaat duhovite i shto e toa voopshto. среќа

Zadrzhete se pretezhno vo delot narechen "Bogovi i dushi";

Ima sega google za prevod, taka da nema da im e teshko i na onie koi ne razbiraat Angliski. среќа

Кон врв
sneze56 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2009
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneze56 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2009 во 21:17
ima kako nema , kaj i da se svrtis vrie okolu nas- Dardanci, peonci, trakijci, iliri i t.n.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 09:26
ti Sneske ,ako ne veruvas ne moras!nemoj samo da gi ubeduvas drugite deka ne postojat,ne ni e potrebna uste edna nepartiska ,nevladina i humanitarna organizacija ili dvizenje ,za vakvo nesto...
a ako sakas da imas sredba so duhovi,t.e. da gi vidis,poveli...vo sekoj moment moze da ti organiziram takva sredba.
samo edno treba da ti predocam..treba da imas hrabrost,kako bi se soocila so toa sto treba da go dozivees vo toj moment.
golem pozdrav.големо%20гушкање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.